Familiehytte på Strandafjellet? Unik muligheit på kjempestor og solrik tomt!

Ringstadsætra 40, 6200 STRANDA

Pris

kr 6 095 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 095 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 150 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5

Gå til salgskontor

Ørsta Byggservice
6150 Ørsta
orsta@boligpartner.no
Tlf: 90855328

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beskrivelse av boligen

Storstuggu er en storslagen drømmehytte tilpasset flate tomter med et totalt bruksareal på 148 kvadratmeter, fem soverom og inntil 10 sengeplasser. I tillegg til soverom, inneholder Storstuggu entré, bad/vaskerom, gang, tv-stue, og en åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater og utgang til solveggen via terrassedøren. Hytta har også fire innvendige boder, og to av dem kan enkelt innredes som badstue og et ekstra bad dersom det er ønskelig. Det er stue og kjøkkenløsningen som har gitt Storstuggu navnet sitt – for hytta har en storstue av de sjeldne! På 61,9 kvadratmeter samles gode venner til peiskos og lange måltider.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 147,7
Tilleggsareal utvendig: 4,4
Bruksareal hytte: 147,7
Totalt bruksareal: 152,1
Bebygd areal (BYA): 170,0

Standard

I denne hytta har vi ikkje spart på noko!

Dører:
Innvendige dører leveres som fyllingsdører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I hytter leverer vi døra «Ola3», og inklusiv i prisen får du velje den malinga/beisen du likar best.

Vindu:
2-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt, eller i den NSCkoda du vil ha. Utforinger leveres hvitfoliert. Alle sprosser er utanpåliggande og vert no levert som alusprosser eller i pvc.

Vegger / tak og himling:
I denne hytta får du velje den panelfargen du vil ha på vegg og i himling, type skygge skrå, ståande panel i furu. Vi har samarbeid med Bjærtnes Sag som leverer mange flotte paneler til hytte. Be om å få sjå vår produktkatalog!

Gulv:
I prisen har vi teke med eit flott gulv frå Gulvabia – av typen Lightwood. På våtrom leverer vi med flis 20x20 i grå utførelse.

Listverk:
I hytta leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. desse kan du også endre kostnadsfritt til å harmonere med veggar og himling.

Trapper:
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I hytter med hems leveres hemsstige av typen «Samba».

Kjøkken:
Innredningspakke Norema/Sigdal på kr. 105 000,-. Her kan du designe det kjøkkenet du ønsker med våre gode samarbeidspartnarar!

Bad:
På bad leverer vi våtromsplate fra Fibo Trespo type 3091 HG denver hvit. Gulvmontert toalett, baderomsinnredning som på teikning, og dusjkabinett fra anerkjent produsent.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Oppvarming:
Pipe og vedovn inngår i prisen, type vert bestemt av salgskontor. Vi leverer også med varmekabler på våtrom og i entreen.

Yttervegg :
Utvendig panel vert levert kvitgrunna.

Tak:
Taket leverast klargjort for torvlegging.

Beskrivelse (type bolig)

Hytte, plate på mark med hems

Kort om eiendommen

Solrike og tilnærma flate tomter til sals på Ringstadsætra på Stranda. Tomtene ligg sydvent og solrikt til på gamle Ringstadsætra, med kort veg til langrennsløype, og bere eit par minutt til skisenteret. Om ikkje ski inn i trekket, så iallefall ski - ut! Eller ned, da! Er du av dei som går med fellar og leitar etter litt mosjon og pudder er det kort veg bakover og oppover mot Roalden.

Vi har foreslått å bygge hytta "Storstuggu" på denne tomta, men du står fritt til å velje hytta du likar best. Kontakt oss i dag for å sjå på muligheitene, vi tilpassar etter dine ønsker.

I prisen har vi berekna tomt kr. 1 300 000,- , grunnarbeider estimert til kr. 300 000,-, betongarbeider og nøkkelferdig hytte med høg standard. Klartgjort for torv på tak.

Oppvarming

Stålpipe og peisovn er inkludert i prisen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ringstadsætra 40, 6200 STRANDA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Ørsta Byggservice