Mulig hustype, Latina.
Tiriltungvegen Tomt S24, 6423 MOLDE

Funkishus med takterrasse på hele 45 kvadratmeter- Eikrem Panorama

Pris

kr 6 995 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    191 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Tiriltungvegen Tomt S24
6423 MOLDE

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Latina – en moderne bolig med takterrasse på hele 45 kvadratmeter. Her kan du skape din egen oase med utsikt i alle himmelretninger. Huset strekker seg over tre plan og er tilpasset skråtomter. De mange vinduene i 1. etasje slipper lyset og naturen utenfor rett inn i den herlige kjøkken- og stuedelen. I underetasjen finner du tre soverom, walk-in closet, bad og vaskerom. Huset har to bad, to stuer, og inntil boligen i bakkant er det avsatt plass til carport og sportsbod.

Innhold

Underetasje:
Bad, vaskerom, gang/trapp, 3 soverom og walk-in closet.

1. etasje:
Bad, gang/trapp, stue/kjøkken og entré.

2. etasje:
Bod og stue.

Standard

Tomten er inkludert i annonsert pris. Tomten kjøpes direkte av selger ferdig fradelt for kr 2 100 000,- + dokumentavgift og tinglysning/pante omkostninger. Oppgjør for tomt forfaller etter signering av kontrakt på ny bolig. Oppgjør formidles av BoligPartner.

Innvendige overflater.

Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen. Karmer og MDF- utforinger leveres hvitmalt. I Moderne serien leveres døra "Visjon1".

Vindu
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argonglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling
Kostmalte veggplater på alle tørre rom. Ubehandlet gipsplater i tak og himling.

Gulv
3 stav eikeparkett av typen light oak fra Haro medfølger på alle tørre rom.
Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderene serien leveres gulv og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre hus. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne serien leveres fabrikkmalt trapp i hvite laminerte trinn.

Kjøkken
Kjøkkenpakke til en verdi av 75 000,- er inkludert i prisen.

Bad
På bad leveres våtromsplater av typen Fortissimo F23 denver med flismønster. Utstyr leveres i henhold til 1:100 tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servant, gulvmontert toalett, ettgreps blandebatteri til servant, dusjutstyr. På bad medfølger innredning Fra Vikingbad på 90 cm med underskap og speil med lys. Innredning i hvit utførelse. Dusj av typen Mats 80x80 fra vikingbad medfølger.

Bod / vaskerom
I Moderne serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvite, slette baderomsplater leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100 tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og måler i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og tv. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjennvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for sunt innemiljø.

Oppvarming
Ildsted.

Isolasjon
Yttervegger er isolert med 250mm mineralull. Yttertak isoleres med 400mm mineralull og innervegger mellom boligrom 70mm mineralull.

For en komplett leveransebeskrivelse og mer informasjon ta kontakt.

Beliggenhet

Tomten ligger i østre bydel ca. 5 km øst for sentrum. Fra tomten har man flott utsikt mot syd mot både fjord og fjell. Det er videre kort vei til butikker, skole, barnehage og gode bussforbindelser til Molde sentrum. Eikrem golfbane ligger også i umiddelbar nærhet. For den skiglade er det relativt kort vei til Tusten skisenter.

Beskrivelse (type bolig)

Funkishus med takterrasse og avsatt plass til carport og sportsbod.

Parkering

På oppstillingsplass på egen tomt.

Adkomst

Følg Frænavegen i Østlig retning. Når Eikremsvingen passeres, tar man av til venstre etter ca 200 meter. Tomten ligger på venstre side. Se etter Boligpartner skilt.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Vedovn

Forbehold

Forbehold om godkjent tiltak i Molde kommune.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.