Flere boliger under oppbygging i området.
Jørihaugen Vest, 6520 FREI

JØRIHAUGEN: flotte tomter i nytt boligfelt med fantastisk utsikt og utmerkede solforhold.

Pris

kr 1 349 000,-

Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Jørihaugen Vest
6520 FREI

Loading map...

Kort om eiendommen

Jørihaugen Vest ligger kun 15 minutter unna Kristiansund sentrum, her skal vi bidra til å skape et nytt boligfelt med fantastisk utsikt og utmerkede solforhold. Her bor du landlig, men likevel rett i nærheten av både skole, barnehage, handelsmuligheter og idylliske friluftsområder for turer og rekreasjon.

Beliggenhet

Jørihaugen Vest er et nytt boligområde nordvest for det attraktive boligfeltet Jørihaugen og med umiddelbar nærhet til Rensvik sentrum. Boligområdet vil hovedsakelig bestå av tomannsboliger, rekkehus og eneboliger. Dette er et solrikt område hvor småbarnsfamilier vil komme til å bosette seg. Lekeplass, ballbinge og fin natur i umiddelbar nærhet. Kort sagt et eldorado for barna. Kort vei til skole og butikk. Kun få minutter til Løkkemyra, med sine kjøpesenter og tilbud av enhver art. Opparbeiding av infrastruktur er godt i gang og 20 tomter er allerede solgt. Ca. 10-15 min.

Beskrivelse (type bolig)

Alle våre husmodeller kan tilpasses slik du vil og vi har et bredt utvalg av husmodeller du kan velge blant. Våre standardmodeller er et godt utgangspunkt, men du står alltid fritt til å tilpasse ditt nye hjem slik du ønsker det, både når det gjelder fasade, planløsning og rominndeling.

Adkomst

Ta første avkjørsel til høyre etter Rensvik skole, når du kjører fra Rensvik mot Bolga. Følg veien rett frem, og følg skilting mot Jørihaugen Vest. Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se for øvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomtene ligger flott til i flott natur. Flate tomter. Solrikt og åpent.

Følgende tomter har vi for salg:

Tomt 13:
Søster Fridas vei 2
Areal: 596 m²
Pris: 1 349 000 ,-

Tomt 14:
Søster Fridas vei 4
Areal: 854 m²
Pris: 1 449 000 ,-

Tomt 16:
Nygårdsvegen 65
Areal: 714 m²
Pris: 1 549 000 ,-

Tomt 17:
Nygårdsvegen 67
Areal: 749 m²
Pris: 1 449 000 ,-

Tomt 38:
Annas vei 1
Areal: 666 m²
Pris: 1 449 000 ,-

Tomt 39:
Annas vei 3
Areal: 633 m²
Pris: 1 479 000 ,-

Tomt 40:
Annas vei 5
Areal: 605 m²
Pris 1 549 000 ,-

Dokument avgift på 2,5% kommer i tillegg.

BYGGEKLAUSUL:
Tomten overdras fra Jørihaugen Vest Utbygging AS i samarbeid med Eiendom i Fokus AS / Mosnes. Det foreligger byggeklausul med rett til oppføring av bolig gjennom Jørihaugen Vest Utbygging AS som leverer kundetilpassede boliger gjennom BoligPartner. Endelig type bolig tilpasses kundens behov, ønsker og budsjett.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.