Enebolig på Stortua, sentralt i Kristiansund. Mulighet for 100% finansiering.

Huldrestien 32 , 6511 KRISTIANSUND N

Pris

kr 4 380 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 380 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 124 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Eiendom i Fokus avd. Molde
6422 Molde
eiendomifokus@boligpartner.no
Tlf: 71 66 10 00

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Utsikt, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Ferdigstillelse

Etter avtale med kjøper. SpareBank1 Nordvest kan tilby inntil 100% finansiering til dette prosjektet. Kjøpesum kr 4 380 000,- Ellers gjelder vanlig kredittvurdering. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Fremdrift

Etter avtale med kjøper. Godkjennelse foreligger.

Beliggenhet

Boligen skal bygges i veletablert boligområde ved Stortua i Kristiansund. Området består av hovedsakelig boligbebyggelse, men området har kort vei til butikk, skoler og barnehage.

Beskrivelse av boligen

Denne boligen er en tomte- tilpasset versjon av BoligPartner sitt hus Berga. Et innholdsrikt hus med Moderne løsninger. Selve sjelen i boligen er det sosiale kjøkken- og stueområdet i husets 1.etasje. Her finner du også utgang til en lun og overbygget veranda.

Standard

Tomten er inkludert i annonsert pris. Tomten kjøpes direkte av selger ferdig fradelt for kr 850 000,- + dokumentavgift og tinglysning/pante omkostninger. Oppgjør for tomt forfaller etter signering av kontrakt på ny bolig lik prospektet. Oppgjør formidles av Oppgjørspartner AS.

Innvendige overflater:

Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen. Karmer og MDF- utforinger leveres hvitmalt. I Moderne serien leveres døra "Visjon1".

Vindu
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argonglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling
Faspanel på alle tørre rom. Hvitmalte mdf panelbord i himling.

Gulv
3 stav eikeparkett av typen light oak fra Haro medfølger på alle tørre rom.

Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderene serien leveres gulv og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet.

Trapper
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre hus. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne serien leveres fabrikkmalt trapp i hvite laminerte trinn.

Kjøkken
Kjøkkenpakke til en verdi av 85 000,- er inkludert i prisen.

Bad
På bad leveres våtromsplater av typen Fortissimo F23 denver med flismønster. Utstyr leveres i henhold til 1:100 tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servant, gulvmontert toalett, ettgreps blandebatteri til servant, dusjutstyr. På bad medfølger innredning Fra Vikingbad med underskap og speil m/ lys. Innredning i hvit utførelse. Enkle dushjørner fra Vking Bad i glass som tegning.

Bod / vaskerom
Slette baderomsplater leveres i fargen hvit på vaskerom. Innredning på vaskerom medfølger ikke i prisen. Inkludert er opplegg for vaskemaskin, varmtvannbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og måler i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Varmekabler i gulv på bad og vaskerom.

Telefon / tv / bredbånd
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og tv. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjennvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for sunt innemiljø.

Oppvarming
Ildsted av typen Sirius 1 fra Schiedel.

Isolasjon
I henhold til Tek.17 og BoligPartner sine byggtekniske detaljer.

For en komplett leveransebeskrivelse og mer informasjon ta kontakt.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig

Innhold

Underetasje:
2 soverom, hall, vaskerom og bad. Bod som fungerer som teknisk rom.

1. etasje:
Soverom, Gang/Trapp, wc, walk in closet og stue/kjøkken som er tilknyttet balkong.

Adkomst

Fra Kristiansund sentrum: I bil følg Rv70 i ca 6 minutter ut av byen retning Nordlandet. Ta til høyre fra Wilhelm Dalls vei og inn på Trollsvingen ved Bunnpris Stortua. Fra Trollsvingen kommer du inn på Huldrestien.

Oppvarming

Ildsted Sirius 1 og ventilert stålpipe fra Schiedel. Varmekabler i gulv på Bad og Vaskerom. Annen varmekilde kan installeres etter avtale med kjøper.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten ligger i tilknytning til eiendom Huldrestien 32. Prosjektets adresse består i dag av delvis natur- og opparbeidet tomt. Tomten ligger i et etablert boligområde. Tomten har stigning som krever en terrengtilpasset bolig med sokkeletasje. Prosjektet har lagt stor vekt på best mulig tomtetilpasning.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Forbehold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale.

Huldrestien 32 , 6511 KRISTIANSUND N

Loading map...
Les mer om nabolaget