Enebolig på Stortua, sentralt i Kristiansund. Mulighet for 100% finansiering.

Huldrestien 32 , 6511 KRISTIANSUND N

Pris

kr 4 380 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 380 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 124 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Eiendom i Fokus avd. Molde
6422 Molde
eiendomifokus@boligpartner.no
Tlf: 71 66 10 00

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Utsikt, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Ferdigstillelse

Etter avtale med kjøper. SpareBank1 Nordvest kan tilby inntil 100% finansiering til dette prosjektet. Kjøpesum kr 4 380 000,- Ellers gjelder vanlig kredittvurdering. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Fremdrift

Etter avtale med kjøper. Godkjennelse foreligger.

Beliggenhet

Boligen skal bygges i veletablert boligområde ved Stortua i Kristiansund. Området består av hovedsakelig boligbebyggelse, men området har kort vei til butikk, skoler og barnehage.

Beskrivelse av boligen

Denne boligen er en tomte- tilpasset versjon av BoligPartner sitt hus Berga. Et innholdsrikt hus med Moderne løsninger. Selve sjelen i boligen er det sosiale kjøkken- og stueområdet i husets 1.etasje. Her finner du også utgang til en lun og overbygget veranda.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig

Innhold

Underetasje:
2 soverom, hall, vaskerom og bad. Bod som fungerer som teknisk rom.

1. etasje:
Soverom, Gang/Trapp, wc, walk in closet og stue/kjøkken som er tilknyttet balkong.

Adkomst

Fra Kristiansund sentrum: I bil følg Rv70 i ca 6 minutter ut av byen retning Nordlandet. Ta til høyre fra Wilhelm Dalls vei og inn på Trollsvingen ved Bunnpris Stortua. Fra Trollsvingen kommer du inn på Huldrestien.

Oppvarming

Ildsted Sirius 1 og ventilert stålpipe fra Schiedel. Varmekabler i gulv på Bad og Vaskerom. Annen varmekilde kan installeres etter avtale med kjøper.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten ligger i tilknytning til eiendom Huldrestien 32. Prosjektets adresse består i dag av delvis natur- og opparbeidet tomt. Tomten ligger i et etablert boligområde. Tomten har stigning som krever en terrengtilpasset bolig med sokkeletasje. Prosjektet har lagt stor vekt på best mulig tomtetilpasning.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Forbehold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale.

Huldrestien 32 , 6511 KRISTIANSUND N

Loading map...
Les mer om nabolaget