Lånekost fra 6.200/mnd* Ny enebolig på solrik tomt. Gjengstøa/Frei. Mulighet for Husbankfinansiering

Lånekost fra 6.200/mnd* Ny enebolig på solrik tomt. Gjengstøa/Frei. Mulighet for Husbankfinansiering

Gjengstøa, 6522 FREI

Pris

kr 3 428 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 428 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 128 m2
  • Eierform Del
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Eiendom i Fokus avd. Molde
6422 Molde
eiendomifokus@boligpartner.no
Tlf: 71 66 10 00

Fasiliteter

Barnevennlig, Fiskemulighet, Peis/Ildsted, Turterreng, Hage, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Gjengstøa ligger landlig til på Frei nærmere bestemt Kvalvika. Området har spredt bebyggelse samt fritidsbebyggelse. Gangavstand til Bjerkelund barneskole og barnehage. Kort vei til Handelsparken på Løkkemyra.

Beskrivelse av boligen

Øygarden er en ny hus-serie basert på vår populære Nostalgi-serie som forener et klassisk ytre med en god planløsning. Denne boligen er utviklet for å møte husbankens krav om universell utforming og areal krav.

Øygarden 2 er en 1.5 plans bolig som rommer hall med garderobe løsning, en hall som leder til bad/vaskerom og soverom og en separat innvendig bod, åpen stue/kjøkken løsning.
I 2.etg finner du to soverom med tilhørende garderoberom, gang og bad.

Standard

Boligen leveres med Walls2paint plater på alle tørre rom. Bad leveres med flis på gulv av typen Grisi 33x33 eller tilsvarende og våtromsplater med flismønster på vegger. På gulv alle tørre rom, leveres det parkett av typen Longstrip Oak light white. Gulv i hall leveres med flis av typen grisi 33x33 eller tilsvarende. Kjøkken pakke og baderoms pakke er også inkludert. For detaljer ta kontakt med bolig konsulent.

Innhold


Adkomst

Fra Kristiansund: Følg riksvei E39 forbi Shell stasjonen på Rensvik og ta av mot Bjerkelund barneskole. Kjør rett fram og ta andre avkjøring til høyre, da er du Gjenstøa. Følg deretter veien ca. 200 meter og du får tomten på venstre side.

Regulering

Kristiansund kommune kommunedelsplan

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig bygget med plate på mark over 2 etasjer

Oppvarming

Boligene leveres med stålpipe og ildsted av typen Sirius 1. Ved oppgraderinger til energieffektive tiltak på boligen får du mulighet for å få etablert miljølån med gunstige lånevilkår hos Sparebank 1 Nordvest.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt

Ferdigattest

Ved ferdigstillelse

Overtakelse

Etter avtale

Gjengstøa, 6522 FREI

Loading map...
Les mer om nabolaget