Gjengstøa- Enebolig på ett plan med 3 soverom

Gjengstøa- Enebolig på ett plan med 3 soverom

Gjengstøa, 6522 FREI

Pris

kr 3 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 690 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 106 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Eiendom i Fokus avd. Molde
6422 Molde
eiendomifokus@boligpartner.no
Tlf: 71 66 10 00

Fasiliteter

Beliggenhet

Gjengstøa ligger landlig til på Frei nærmere bestemt Kvalvika. Området har spredt bebyggelse samt fritidsbebyggelse. Gangavstand til Bjerkelind barneskole og barnehage. Kort vei til Handelsparken på løkkemyra.

Beskrivelse av boligen

Aksberg er en populær bestselger fra Nostalgi-serien som forener et klassisk ytre med en god planløsning. Mange ønsker å bygge et hus for fremtiden, og da er en bolig med alt på ett plan uten vanskelige trapper å foretrekke.

Aksberg rommer vindfang med garderobeløsning, en gang som leder til bad/vaskerom og en separat innvendig bod, tre romslige soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkenet er praktisk og har spiseplass til seks personer. I stuedelen kan du nyte peiskosen eller slå terrassedøren opp og åpne opp mellom ute og inne.

Aksberg har også sportsbod for smart lagring av husstandens sports- og fritidsutstyr.

Standard

Boligen leveres med Walls2paint plater på alle tørre rom. Bad leveres med flis på gulv av typen Grisi 33x33 eller tilsvarende og våtromsplater med flismønster på vegger. På gulv alle tørre rom, leveres det parkett av typen Longstrip Oak light white. Gulv i entré leveres med flis av typen grisi 33x33 eller tilsvarende. Kjøkkenpakke fra HTH med kundeverdi 100 000,- inkl. mva og montering. Baderomsinnredning med kundeverdi 40 000,- inkl. mva. Ta kontakt med oss for nærmere beskrivelse av boligen.

Adkomst

Fra Kristiansund: Følg riksvei E39 forbi Shell stasjonen på Rensvik og ta av mot Bjerkelund barneskole. Kjør rett fram og ta andre avkjøring til høyre, da er du Gjenstøa. Følg deretter veien ca. 200 meter og du får tomten på venstre side.

Regulering

Regulert til Boligformål

Beskrivelse (type bolig)

Oppvarming

Boligene leveres med stålpipe og ildsted av typen Sirius 1. Varmekabler i entre og bad. Ved oppgraderinger til energieffektive tiltak på boligen får du mulighet for å få etablert miljølån med gunstige lånevilkår hos Sparebank 1 Nordvest.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt

Ferdigattest

Ved ferdigstillelse

Gjengstøa, 6522 FREI

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger