Høyde Draget - Moderne enebolig med takterrasse og garasje. (BRA 195 kvm)

Høyde Draget - Moderne enebolig med takterrasse og garasje. (BRA 195 kvm)

Høyde Draget Tomt B1006, 6518 KRISTIANSUND N

Pris

kr 5 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 990 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 195 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Eiendom i Fokus avd. Molde
6422 Molde
eiendomifokus@boligpartner.no
Tlf: 71 66 10 00

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt, Fiskemulighet

Beliggenhet

Draget er ett nyere boligfelt i bydelen Dale. Draget byr på naturskjønne omgivelser med kort vei til flotte turområder, skole, barnehage og butikk. Eneboligen vil ligge fint til på feltet med meget gode solforhold. Utsikt mot Skorpa, Smøla, Tustna og Kristiansund sentrum. Fine friområder, både mot sjøen i vest og lekeområdet mot sør på Draget. Høyde draget er et nytt felt som ligger under samme reguleringsplan som Draget boligfelt.

Beskrivelse av boligen

Mira er en nyskapende og luksuriøs enebolig - huset for deg som foretrekker takterrasse istedenfor en stor hage å vedlikeholde. I Mira er nemlig utearealene integrert i bygningsmassen. Mira består av en boenhet med to etasjer og takterrasse i tillegg til en separat modul som inneholder garasje, sportsbod og takterrasse. Fra garasjen kan du gå tørrskodd rett inn i boligen eller ta trappen opp på takterrassene som til sammen utgjør 115 kvadratmeter og dekker alle fire himmelretninger.

Hovedplanet i Mira er soveromsavdelingen, bestående av tre soverom, gang, walk-in closet, bad/vaskerom og to innvendige boder for gode lagringsmuligheter. Andre etasje er viet til en åpen stue- og kjøkkenløsning med ildsted og store vindusflater sentrert i hjørnene for en lys og luftig opplevelse.

Det er likevel takterrassene som gjør Mira til noe helt spesielt. Her har du din egen oase - på toppen av din egen verden - det perfekte stedet å samle venner og familie til festligheter på varme sommerdager

Mira-Høyde Draget kr 5 990 000,-
Lånebeløp kr 5 091 500,-
Rente 2,25% nom. Etablering 0,- 30 år nedbetaling
Terminbeløp renter og avdrag kr 19 512

Standard

Boligen leveres med sparklet- og malte overflater på alle tørre rom. Bad leveres med flis på gulv av typen grisi 33x33 eller tilsvarende og våtromsplater med flismønster på vegger. På gulv alle tørre rom, leveres det parkett av typen Longstrip Oak Light white. Gulv i entre leveres med flis av typen grisi 33x33 eller tilsvarende. Kjøkkenpakke fra drømmekjøkken med kundeverdi kr. 150.000 inkl. mva og montering. Ta kontakt med oss for nærmere beskrivelse av boligen.

Adkomst

Ved adkomst fra Dalehallen, kjør Gløsvågveien til avkjøring Kremleveien. Kjør rett fram i første kryss forbi kantarellen og du er på Høyde Draget.

Regulering

Reguleringsplan for Draget boligfelt

Beskrivelse (type bolig)

Oppvarming

Boligene leveres med stålpipe og ildsted av typen Sirius 1. Varmekabler i entre, bad og bod. Ved oppgraderinger til energieffektive tiltak på boligen får du mulighet for å få etablert miljølån med gunstige lånevilkår hos Sparebank 1 Nordvest.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt og i egen garasje.

Ferdigattest

Ved ferdigstillelse

Overtakelse

Etter avtale

Høyde Draget Tomt B1006, 6518 KRISTIANSUND N

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger