Klassisk hus med svært gode planløsninger prosjektert på Draget.

Klassisk hus med svært gode planløsninger prosjektert på Draget.

Blåbærdalen 32, 6518 KRISTIANSUND N

Pris

kr 4 450 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 450 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 151 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Eiendom i Fokus avd. Molde
6422 Molde
eiendomifokus@boligpartner.no
Tlf: 71 66 10 00

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Aircondition/ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt

Beliggenhet

Boligen får en attraktiv beliggenhet på Draget boligfelt i Kristiansund. Fra tomten er det utsikt mot Kristiansund sentrum, kvernberget og Freikollen. Tomten ligger i fine og solrike omgivelser, med sjøen og turområder i umiddelbar nærhet. Ballbinge, lekeplass, barnehager, barneskole, idrettshall og naturstier ligger ved området. Det er kort avstand til både sentrum og handelsparken på løkkemyra.

Beskrivelse av boligen

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 151 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og 3-bords fasepanel på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Parkett/laminat alle tørre rom.
Flis på gulv i begge bad, hall og bod.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Drømmekjøkken leverer valgfri løsning på verdi inntil kr 100.000,- inkl. mva og montering.

Bad:
Vegger på bad i 1.etg og 2.etg blir levert med fortissimo våtromsplater med flismønster. Inndredning på bad velges fra vår samarbeidende rørlegger sitt sortiment, med verdi inntil kr 25.000,-.

Bod / vaskerom:
I bod og vaskerom leveres hvite, slette baderomsplater. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres ildsted av typen Curve 100 men stålpipe,

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Ta til venstre rett før Draget barnehage, følg så veien nedover mot Draget. Ta første avkjørsel til høyre, følg så veien oppover. Tomten ligger på venstre side av veien i krysset på toppen av Blåbærdalen. Parkering på egen tomt.

Salgsløp

Tomten vil bli overskjøtet til huskjøper i forbindelse med huskjøp. Utbygger fører opp huset på forbrukers tomt etter kontrakt NS 3425. Tomteverdien er satt til kr. 1.000.000 + omkostninger. Denne er inkludert i salgsprisen i denne annonsen.

Forandring på leveranse

Det er mulig å gjøre tilpassninger på dette huset. Vi tilpasser huset etter kundens ønsker og behov så lenge det er innefor rammene til tomten.

Selgers forbehold

At det innvilges byggetilatelse fra Kristianund kommune
Det taes forbehold om evt.feil i annonsen

Blåbærdalen 32, 6518 KRISTIANSUND N

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger