Moderne bolig på Ørnvika Vest. Gunstige lånevilkår, Miljølån og 1% byggelånsrente!

rabben 31, 6522 FREI

Pris

kr 4 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 490 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 163 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Eiendom i Fokus avd. Molde
6422 Molde
eiendomifokus@boligpartner.no
Tlf: 71 66 10 00

Last ned

A3 Vi Tilbyr 1 Prosent Nom Rente

Beliggenhet

Prosjektert enebolig på Ørnvika Vest. Ørnvika Vest er et nytt boligfelt under utbygging. Kort vei til fine turområder, skole og barnehage. Nærmeste daglivarebutikk ligger 5 minutter unna med bil, det tar 10 minutter å kjøre til handelsparken på løkkemyra. Barne- og familievennlig med fin lekepark for barna i nærområdet. Tomten ligger bra plassert i feltet, med friområdet mellom fremste rekke i feltet.

Beskrivelse av boligen

Har du sansen for kubistisk arkitektur kombinert med smarte løsninger, er Savoia en bolig du bør se nærmere på. Savoia har et bruksareal på 172 kvadratmeter og er spesielt godt egnet for mindre tomter der utsikt og solforhold kolliderer: Terrassen som er integrert i huskroppen dekker behovet for uterom, samtidig som den dekker tre av fire himmelretninger.

Hovedplanet rommer entré med garderobeløsning, boligens tre soverom, separat bad og vaskerom – i tillegg til bod/teknisk rom. Trappen i hallen geleider deg opp i andre etasje, som rommer et lite bad og stue og kjøkken i en åpen løsning. Et frittstående ildsted er plassert midt i rommet, slik at du kan nyte flammene uavhengig av hvor i rommet du befinner deg. Etasjen har gjennomgående lysforhold og store vindusflater som gir en luftig følelse. Den delvis overbyggede terrasseløsningen gir deg et uterom som kan brukes store deler av året, og er selvsagt det perfekte stedet å nyte varme sommerdager.

Savoia har carport og sportsbod integrert i huskroppen. Dette er en bolig som kan bygges frittstående eller i kjedet bebyggelse.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Moderne-serien leveres ubehandlede gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom.

Gulv:
Gulv inngår ikke i BoligPartners standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Kjøkkenpakke fra HTH, verdi kr 100.000,- inkl.mva

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Moderne-serien leveres bad/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger velges av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Kjør forbi Rensvik-krysset og følg kvalvågveien inn til Ørnvika. Ørnvika vest befinner seg på høyre side av hovedveien.

Selgers forbehold

At det innvilges byggetilatelse fra Kristianund kommune.
Det presiseres at huset er innenfor rammene som er satt for utnyttelsesgrad på tomten.
Det taes forbehold om evt.feil i annonsen

rabben 31, 6522 FREI

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger