Borgheim (illustrasjon)

Harpskaret 1, 6523 FREI

Innholdsrik enebolig prosjektert på Harpskaret

Pris

kr 3 270 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    125 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale med kjøper
Fremdrift
Etter avtale med kjøper
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Harpskaret 1
6523 FREI

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Borgheim har vært en av BoligPartners mest etterspurte boliger i Nostalgi-serien gjennom en årrekke. Hvorfor? Kanskje fordi Borgheim er en lettstelt ettplansbolig med velutviklet og praktisk planløsning. Med et bruksareal på 125 kvadratmeter, er Borgheim passe stor for de som klarer seg med tre soverom.

I tillegg til soverommene, rommer Borgheim vindfang, gang, bad, vaskerom, separat wc, innvendig bod og en stue- og kjøkkenløsning på 60 kvadratmeter. Stuen har mulighet for ildsted og utgang til terrasse. Bygger du en koselig platting utenfor stuedøren, får du en lun uteplass som kan nytes hele sommerhalvåret.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og ubehandlede sponplater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Gulv inngår ikke i BoligPartners standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Nostalgi-serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede sponplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Harpskaret ligger i naturskjønne omgivelser med gode sol og utsiktsforhold. Barnevennlig området med kort vei til alt man har behov for. Nærhet til sjøen, Kvalvåg småbåthavn, badestrender, ridesenter, oppkjørste skiløyper og gode tur muligheter. Det tar 10 minutter å kjøre til handelsparken på løkkemyra og til flyplassen , 18 minutter å kjøre inn til Kristiansund sentrum.

Adkomst

Fra gamle kvålvåg fergekai: Kjør retning Frei kirke, forbi ridesenteret og fortsett opp kvalvågbakken. På toppen av kvalvågbakken kommer du til et busstopp, merket Harpskaret. Ta første til venstre etter busstoppet og fortsett på veien merket gamle Kvalvågveien. Ta deretter første til høyre, så andre til høyre. Tomten ligger da på høyre side av veien. Parkering på tomten.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.