Asti er et moderne vinkelhus hvor alle rom er samlet på ett plan (illustrasjon).
Grønhaugvegen , 6092 EGGESBØNES

Eggesbø: Smart einebustad med alt på eitt plan!

Pris

kr 3 999 500,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    105 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Grønhaugvegen
6092 EGGESBØNES

Loading map...

Kort om eiendommen

Vi har gleda av å presentere ein einebustad på ei solfrik og flat tomt!

DU BESTEMMER TOMT OG BUSTAD

Vi veit at kundane våre set pris på fleksibilitet og muligheit til å skape til sin heim etter egne ønsker og behov. Vi har derfor sjekka muligheitene på kvar enkelt tomt og har sett opp nokre forslag til husmodeller som kan passe godt på dei ulike tomtene. Alle våre husmodeller kan tilpassast (romstørrelse, størrelse osv) og du står fritt til å oppgradere matrialvalg, overflater/fargar, tekniske løysingar og utstyr ut over det som er inkludert i vår nøkkelferdige standard (innflyttingsklar bustad).

På denne tomta har vi foreslått Boligpartner sin "Asti".

Om boligen

Asti er et moderne vinkelhus hvor alle rom er samlet på ett plan
Huset har et bruksareal på 105 kvadratmeter og har alle rom familien ønsker seg samlet i et etasje.

Her er det bare å glede seg til sommerhalvåret hvor man kan nyte dagene ute på den lune uteplassen. Husets planløsning rommer hele tre soverom, et bad/vaskerom, ekstra wc og et svært romslig kjøkken- og stueområde på over 46 kvadratmeter. Mange og store vinduer skaper en lys og trivelig atmosfære her inne og fra spisestuen er det direkte utgang til uteplassen. Helt perfekt.

Planløsningen i denne husmodellen har store likheter med husmodellen Prato. Den store forskjellen er at Asti har alle funksjoner på ett plan, mens Prato er et flott moderne hus med to etasjer.

Beliggenhet

Området ligg svært sentralt til på Eggesbøneset, med gåavstand til det meste du treng! Dagligvarebutikk, apotek, legesenter, barnehage, skular, frisør, private og offentlege arbeidsplassar i 5 minutts gåavstand frå tomten. Det tek berre 2 minutt med bil å køyre til Fosnavåg sentrum.

Kollektivtransport køyrer langs Eggesbøvegen. Busstopp like ved Herøy helse-og omsorgssenter.

Flotte turområde langs fjell og fjøre i kort gåavstand frå tomteområdet.

Alle tomtene ligg sørvendte og har sol frå morgon til kveld. Det er flatt terreng i byggeområdet, noko som gjer det mulig med bustader og leilegheit som har livsløpsstandard med alle funksjonar på ei flate. Her er det mulig for alle brukergrupper å etablere seg her med tanke på universell utforming av bygningar og uteområde.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Stålpipe og peisovn type Ild8

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.