Arezzo - en moderne utgave av husmodellen Dalsheim fra Nostalgi-serien (illustrasjon).
Grønhaugvegen 8, 6092 EGGESBØNES

EGGESBØ: Sprek einebustad for sal! Solrikt og sentralt på Eggesbø.

Pris

kr 4 820 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    114 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Grønhaugvegen 8
6092 EGGESBØNES

Loading map...

Kort om eiendommen

Velkommen til Arezzo – et moderne hus i en etasje med tre gode soverom.

Her ønskes du velkommen inn i en romslig entré hvor det er god plass til garderobeskap. Fra gangen er det også direkte inngang til husets vaskerom, noe som er svært praktisk i hverdagen. Videre ledes du inn til husets herlige sosiale sone med et åpent kjøkken- og stueområde på nesten 45 kvadratmeter. Her inne er det ekstra lyst og luftig med store vinduer som strekker seg helt fra gulv til tak. Utenfor venter en flott overbygd uteplass. Huset har også et moderne bad med plass til både badekar, dobbeltservant og dusj.

Arezzo er en moderne utgave av vår husmodell Dalsheim fra Nostalig-serien.

Standard

Hus vert levert nøkkelferdig disse forutsetningane:

Pris per 15.03.20 : 4 820 000,-
Tomtepris inkl veg, vatn og avløp inntil tomtegrense
kr. 1 350 000,-.
Grunnarbeider stipulert til kr. 312 000,-. Dette kan avvike.

Dokumentavgift på kjøp av tomt, samt tilkoblingsavgifter til vasslag kjem i tillegg til kjøpesum.
Vi viser også til vår standard beskrivelse for meir utfyllande leveranse.

Betongarbeider er inkludert inkl støypt inngangsplatting.

Dører:
Innvendige dører levereast som kvitmalte fyllingsdører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger vert også levert kvitmala. I Kongsheim leverer vi døra «Visjon1».

Vindu:
I samtlige husseriar vert det leveret 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass frå Norgesvinduet. Vindua er barne- og tyverisikre. Vindu og karm vert levert kvitmala. Utforingar leverast kvitfoliert. Alle sprosser er utanpåliggande og vert no levert som alusprosser eller i pvc.

Vegger / tak og himling:
I himling leverer vi kvite himlingsplater, og på innervegger leverer vi ferdigmåla panelplater frå Huntoit.

Gulv:
I prisen har vi teke med eit flott gulv frå Gulvabia – av typen Lightwood. På våtrom leverer vi med flis 20x20 i grå utførelse.

Listverk:
Fabrikkmalte, kvite lister i heile boligen.


Kjøkken:
Innredningspakke Norema/Sigdal på kr. 65 000,-. Her kan du designe det kjøkkenet du ønsker med våre gode samarbeidspartnarar!

Bad:
På bad leverer vi våtromsplate fra Fibo Trespo type 3091 HG dever hvit. Gulvmontert toalett, baderomsinnredning 120 cm, og dusjkabinett fra anerkjent produsent.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Oppvarming:
Pipe og vedovn inngår i prisen.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Yttervegg :
Utvendig bordkledning vert levert kvitgrunna.

Beliggenhet

Området ligg svært sentralt til på Eggesbøneset, med gåavstand til det meste du treng! Dagligvarebutikk, apotek, legesenter, barnehage, skular, frisør, private og offentlege arbeidsplassar i 5 minutts gåavstand frå tomten. Det tek berre 2 minutt med bil å køyre til Fosnavåg sentrum.

Kollektivtransport køyrer langs Eggesbøvegen. Busstopp like ved Herøy helse-og omsorgssenter.

Flotte turområde langs fjell og fjøre i kort gåavstand frå tomteområdet.

Alle tomtene ligg sørvendte og har sol frå morgon til kveld. Det er flatt terreng i byggeområdet, noko som gjer det mulig med bustader og leilegheit som har livsløpsstandard med alle funksjonar på ei flate. Her er det mulig for alle brukergrupper å etablere seg her med tanke på universell utforming av bygningar og uteområde.

Beskrivelse (type bolig)

Einebustad, eitplanshus.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

kontrakt gjeld foran prospekt, tilbud og beskrivelse.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.