Vinci (illustrasjon)
Elsebøvegen, 6091 FOSNAVÅG

BERGE: Einebustad på solrik tomt i rolig boligområde! Velg sjølv din hustype!

Pris

kr 6 536 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    207 m2
  • Soverom
    4
Fremdrift
Etter avtale med kjøper.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Elsebøvegen
6091 FOSNAVÅG

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Vi har ei solrik tomt for sal for grunneigar, i rolige omgivnader i Elsebøvegen på Berge. Her er det mykje sol, flott utsikt og fritt og barnevenleg.

Du kan også endre hustype på tomta, med forbehold om at det er innanfor reguleringsplanen.

Om boligen

En klassisk bolig med moderne formspråk. Her ønskes du velkommen inn i en omfangsrik hall med direkte inngang til dusj/wc samt vaskerom. Videre ledes du inn i kjøkkenet, som er lyst og innbydende. Fra stua er det utgang til en skjermet uteplass. I husets loftsplan finner du voksen­avdelingen med soverom, walk-in closet og bad. Videre er det ytterligere tre soverom, et ekstra bad samt tv-stue. En større åpning fra tv-stuen og ned til etasjen under forsterker romfølelsen.

Prisvilkår:
Pris frå betong og nøkkelferdig leveranse kr. 4 805 000,-

Grunnarbeider kjem i tillegg, estimert til kr. 400 000,-.

Tomt kr. 1 300 000,-, omkostningar og kommunale tilknytningsgebyr kjem i tillegg.

Totalpris inkl tomt, grunnarbeider og avgifter kr. 6 579 000,-

Standard

Standard
Vi viser også til vår standard beskrivelse for meir utfyllande leveranse.

Betongarbeider er inkludert inkl støypt inngangsplatting, garasje og betongdekke som kan nyttast til uteplass.

Dører:
Innvendige dører levereast som kvitmalte fyllingsdører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger vert også levert kvitmala. I denne boligen leverer vi døra Visjon1 .

Vindu:
I samtlige husseriar vert det leveret 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass frå Norgesvinduet. Vindua er barne- og tyverisikre. Vindu og karm vert levert kvitmala. Utforingar leverast kvitfoliert. Alle sprosser er utanpåliggande og vert no levert som alusprosser eller i pvc.

Vegger / tak og himling:
Kostemalte 5 bord skygge veggplater frå Huntonit. Kan endrast ved ønske.

Gulv:
Maxwear fra Gulvabia - utrulig slitesterkt gulv med trekjerne, vinyloverflate og kork under - komfortabelt, gunstig med tanke på lyd, og varmt!

Listverk:
Fabrikkmalte, kvite lister i heile boligen.

Trapper:
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger.
Her følger det med trappa Horisont, kvitmala trapp, eiketrinn.

Kjøkken:
Innredningspakke Norema/Sigdal på kr. 65 000,-. Her kan du designe det kjøkkenet du ønsker med våre gode samarbeidspartnarar!

Bad:
På bad leverer vi våtromsplate fra Fibo Trespo type 3091 HG dever hvit. Gulvmontert toalett, baderomsinnredning 120 cm, og dusjvegger fra anerkjent produsent.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.
Varmekabler på våtrom. Flis i hall, wc, bod, vaskerom og begge bad.


Oppvarming:
Stålpipe og vedovn inngår i prisen.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Vi lekter inn og isolerer ytterligere 50 cm innenfor dampsperre. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Yttervegg :
Utvendig bordkledning vert levert kvitgrunna.

Parkering

Grusa areal for parkering

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.