Boligen Amarone plassert på tomta. Takterassen vil nok verte ein populær plass på solskinnsdagar!
Elsebøvegen, 6091 FOSNAVÅG

BERGE: Einebustad på solrik tomt i rolig boligområde! Takterasse som vil gi fantastisk utsikt!

Pris

kr 5 914 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    207 m2
  • Soverom
    5
Fremdrift
Etter avtale med kjøper.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Elsebøvegen
6091 FOSNAVÅG

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Vi har ei solrik tomt for sal for grunneigar, i rolige omgivnader i Elsebøvegen på Berge. Her er det mykje sol, flott utsikt og fritt og barnevenleg.

Du kan også endre hustype på tomta, med forbehold om at det er innanfor reguleringsplanen.

Om boligen

Det er ditt val! Her kan du velje den bustaden du treng - og drømmer om. Vi har vist Amarone, Asti og Prato i annonsen.

AMARONE:
Amarone har et funkis-inspirert ytre og et romslig, praktisk indre. Denne boligen kan lett tilpasses på flate tomter. Her får du to fulle etasjer, hvor takhøyden er opptil 2,6 meter i 1. etasje. Boligen har bad i hver etasje og til sammen fem soverom og et smart walk-in closet. På hovedplanet finner du separat kjøkken, romslig stue med ildsted og utgang til overbygd uteplass. I 2. etasje er det i tillegg etablert en stor takterrasse med pergola – skapt for late sommerdager.

Prisvilkår:
Pris frå betong og nøkkelferdig leveranse, kr. 4 195 000,-

Grunnarbeider kjem i tillegg, estimert til kr. 400 000,-.

Tomt kr. 1 300 000,-, omkostningar og kommunale tilknytningsgebyr kjem i tillegg.

Totalpris inkl tomt, grunnarbeider og avgifter kr. 5 914 000,-

ASTI:
Her er det bare å glede seg til sommerhalvåret hvor man kan nyte dagene ute på den lune uteplassen. Husets planløsning rommer hele tre soverom, et bad/vaskerom, ekstra wc og et svært romslig kjøkken- og stueområde på over 46 kvadratmeter. Mange og store vinduer skaper en lys og trivelig atmosfære her inne og fra spisestuen er det direkte utgang til uteplassen. Helt perfekt.

Planløsningen i denne husmodellen har store likheter med husmodellen Prato. Den store forskjellen er at Asti har alle funksjoner på ett plan, mens Prato er et flott moderne hus med to etasjer.
Prisvilkår:
Pris frå betong og nøkkelferdig leveranse, kr. 2 995 000,-

Grunnarbeider kjem i tillegg, estimert til kr. 400 000,-.

Tomt kr. 1 300 000,-, omkostningar og kommunale tilknytningsgebyr kjem i tillegg.

Totalpris inkl tomt, grunnarbeider og avgifter kr. 4 714 000,-

PRATO:
Vi ba nordmenn beskrive drømmehuset. Tusen takk for oppskriften. Nå har våre arkitekter svart på ønskene og tegnet husdrømmen – det moderne folkehuset Prato.

Prato er en komplett bolig som kan plasseres på små tomter. Huset har unik arkitektur og smarte løsninger. Derfor er også den viktige bodplassen ivaretatt, slik kundene våre ønsker, med gode lagringsmuligheter i begge etasjene.

Her er det moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset er tilgjengelig og inneholder alle nødvendige rom i 1. etasjen. Huset har totalt fire soverom, et av dem med tilknytning til et elegant walk-in closet, to bad, stort kjøkken hvor hele familien kan samles, praktisk vaskerom, gode lagringsmuligheter og overbygd uteplass.

Vi er veldig stolte av Prato - huset som viser summen av alle de viktige svarene vi fikk i vår store markedsundersøkelse*.

*Markedsundersøkelsen ble gjennomført våren 2015 av analyseinstituttet Norstat på oppdrag fra BoligPartner.
Prisvilkår:
Pris frå betong og nøkkelferdig leveranse, kr. 3 995 000,-

Grunnarbeider kjem i tillegg, estimert til kr. 400 000,-.

Tomt kr. 1 300 000,-, omkostningar og kommunale tilknytningsgebyr kjem i tillegg.

Totalpris inkl tomt, grunnarbeider og avgifter kr. 5 714 000,-

Standard

Standard
Vi viser også til vår standard beskrivelse for meir utfyllande leveranse.

Betongarbeider er inkludert inkl støypt inngangsplatting, garasje og betongdekke som kan nyttast til uteplass.

Dører:
Innvendige dører levereast som kvitmalte fyllingsdører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger vert også levert kvitmala. I denne boligen leverer vi døra Visjon1 .

Vindu:
I samtlige husseriar vert det leveret 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass frå Norgesvinduet. Vindua er barne- og tyverisikre. Vindu og karm vert levert kvitmala. Utforingar leverast kvitfoliert. Alle sprosser er utanpåliggande og vert no levert som alusprosser eller i pvc.

Vegger / tak og himling:
Kostemalte 5 bord skygge veggplater frå Huntonit. Kan endrast ved ønske.

Gulv:
Maxwear fra Gulvabia - utrulig slitesterkt gulv med trekjerne, vinyloverflate og kork under - komfortabelt, gunstig med tanke på lyd, og varmt!

Listverk:
Fabrikkmalte, kvite lister i heile boligen.

Trapper:
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger.
Her følger det med trappa Horisont, kvitmala trapp, eiketrinn.

Kjøkken:
Innredningspakke Norema/Sigdal på kr. 110 000,-. Her kan du designe det kjøkkenet du ønsker med våre gode samarbeidspartnarar!

Bad:
På bad leverer vi våtromsplate fra Fibo Trespo type 3091 HG dever hvit. Gulvmontert toalett, baderomsinnredning 120 cm, og dusjvegger fra anerkjent produsent.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.
Varmekabler på våtrom. Flis i hall, wc, bod, vaskerom og begge bad.


Oppvarming:
Stålpipe og vedovn inngår i prisen.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Vi lekter inn og isolerer ytterligere 50 cm innenfor dampsperre. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Yttervegg :
Utvendig bordkledning vert levert kvitgrunna.

Parkering

Grusa areal for parkering

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.