Kongsheim (illustrasjon)
Grønhaugvegen 8, 6092 EGGESBØNES

EGGESBØ: Einebustad med god romløysing for sal! Solrikt og sentralt på Eggesbø.

Pris

kr 5 295 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    149 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Grønhaugvegen 8
6092 EGGESBØNES

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

På ei solrik og flat tomt planlegg vi bygging av einebustad med innhaldsrik loftsetasje. Ein av våre mest solgte bustader gjennom mange år.
Vi sel boligen nøkkelferdig. Enklare får du det ikkje!

Om boligen

Bestselgeren Kongsheim er en nostalgisk klassiker skreddersydd for den aktive kjernefamilien. Boligen har i utgangspunktet tre soverom, men både deler av stua nede og loftstua oppe, kan enkelt gjøres om til ekstra soverom. Bad i begge etasjer, stor vinkelstue med plass til flere sittegrupper og dør ut til terrassen, separat kjøkken, romslige soverom og loftstue med utgang til en overbygd veranda, er noe av det mange setter pris på ved Kongsheim-huset.

Innhold

Hovedplan:
Hall, stue, kjøkken, bad/vaskerom, bod.

Loftsplan:
3 soverom, lotstue, bad og bod.

Standard

Hus vert levert nøkkelferdig disse forutsetningane:

Pris per 15.010.19: 5 295 000,-
Tomtepris inkl veg, vatn og avløp inntil tomtegrense
kr. 1 300 000,-.
Grunnarbeider stipulert til kr. 250 000,-. Dette kan avvike.

Dokumentavgift på kjøp av tomt, samt tilkoblingsavgifter til Stemmedalen vasslag kjem i tillegg til kjøpesum.
Vi viser også til vår standard beskrivelse for meir utfyllande leveranse.

Betongarbeider er inkludert inkl støypt inngangsplatting.
Dører:
Innvendige dører levereast som kvitmalte fyllingsdører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger vert også levert kvitmala. I Kongsheim leverer vi døra «Visjon1».

Vindu:
I samtlige husseriar vert det leveret 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass frå Norgesvinduet. Vindua er barne- og tyverisikre. Vindu og karm vert levert kvitmala. Utforingar leverast kvitfoliert. Alle sprosser er utanpåliggande og vert no levert som alusprosser eller i pvc.

Vegger / tak og himling:
I himling leverer vi kvite himlingsplater, og på innervegger leverer vi ferdigmåla panelplater frå Huntoit.

Gulv:
I prisen har vi teke med eit flott gulv frå Gulvabia – av typen Lightwood. På våtrom leverer vi med flis 20x20 i grå utførelse.

Listverk:
Fabrikkmalte, kvite lister i heile boligen.

Trapper:
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Kjøkken:
Innredningspakke Norema/Sigdal på kr. 65 000,-. Her kan du designe det kjøkkenet du ønsker med våre gode samarbeidspartnarar!

Bad:
På bad leverer vi våtromsplate fra Fibo Trespo type 3091 HG dever hvit. Gulvmontert toalett, baderomsinnredning 120 cm, og dusjkabinett fra anerkjent produsent.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Oppvarming:
Pipe og vedovn inngår i prisen.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Yttervegg :
Utvendig bordkledning vert levert kvitgrunna.

Beliggenhet

Området ligg svært sentralt til på Eggesbøneset, med gåavstand til det meste du treng! Dagligvarebutikk, apotek, legesenter, barnehage, skular, frisør, private og offentlege arbeidsplassar i 5 minutts gåavstand frå tomten. Det tek berre 2 minutt med bil å køyre til Fosnavåg sentrum.

Kollektivtransport køyrer langs Eggesbøvegen. Busstopp like ved Herøy helse-og omsorgssenter.

Flotte turområde langs fjell og fjøre i kort gåavstand frå tomteområdet.

Alle tomtene ligg sørvendte og har sol frå morgon til kveld. Det er flatt terreng i byggeområdet, noko som gjer det mulig med bustader og leilegheit som har livsløpsstandard med alle funksjonar på ei flate. Her er det mulig for alle brukergrupper å etablere seg her med tanke på universell utforming av bygningar og uteområde.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Ørsta Byggservice