Koselig, innhaldsrikt og enkelt. Bu godt og få muligheit til gunstig finansiering i vårt
Tuftene 10, 6070 TJØRVÅG

Nøkkelferdig einebustad nært sjøen i vakre Håvika i Tjørvåg! Lånekostnad fra 6 079,-/mnd!*

Pris

kr 3 620 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    128 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Tuftene 10
6070 TJØRVÅG

Loading map...

Kort om eiendommen

Ei av tre tomter som vert lagt for sal til bustad i Håvika bustad og hyttefelt. Naturskjønt område med mykje sol!

Om boligen

OM BOLIGEN:
Kanskje er det dei klassiske eksteriørdetaljene - som det sjarmerende overbygget over inngangspartiet - som gjer "Øygarden" så koselig og innbydande? Med sine 128 kvadratmeter i bruksareal fordelt på to plan, er Øygarden eit godt val for barnefamilien.

I Husbankserien "Øygard" har vi fleire flotte hus, med alt frå 1-5 soverom. Kontakt oss gjerne for å sjå teikningar og prisar av dei andre bustadane! Teikna med tanke på å oppnå Husbankfinansiering!


Velkommen inn!
Hovedplanet består av entre med garderobeplass, hovedsoverom, bad, bod og en stor stue/kjøkkenløsning som gir deg mange innredningsmuligheter. Fra stua har ein utgang til hage og terrasse.
2.etasje har 2 gode soverom med tilhørende walk-in closet. Ei luftig gang/trapp med muligheit for loftstue eller leikerom samt eit romslig bad gjer boligen perfekt for familiar!

Boligen leveres med bl.a.:
-Kvalitetskjøkken kjøkken fra Norema eller Sigdal. Vær med å utforme ditt drømmekjøkken!
-Lekker peisovn i sort utførelse med stort glassfelt i døren. Plassbesparende toppmontert stålpipe.
-Parkett i alle oppholdsrom
-Flislagt bad, vindfang og bod. Varmekabel i bad og vindfang.
-Komplett rørleggerpakke med bl.a dusjkabinett, baderomsinnredning og toalett
-Komplett elektrikerpakke med mange punkter, iht dagens krav
Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner
-Ferdigmalte panelplater på vegger i boligrom
-Ferdigmalte takplater på tak i boligrom
-Våtromsplater på vegg i våtrom, med lekkert flisdesign
-Hvitmalte dører, vinduer og innvendig listverk
-Grunnbeiset kledning
-Grovplanert tomt, men ferdig asfaltert adkomst til bolig.

NB! Det må påregnes mindre justeringer på boligen for tilpasning etter offentlige og/eller Husbankkrav.

Nyoppført bolig sikrer deg minimalt med vedlikehold de første årene og reklamasjonsrett følger alle nye boliger. Dokumentavgiften beregnes kun av tomten og du sparer ca kr 61.000,- sammenliknet med kjøp av bruktbolig i samme prisklasse!

Boligen tilpasser vi gjerne etter dine behov og ønsker, og det finnes mulighet til å velge en annen bolig fra Boligpartners rikholdige utvalg.

Ønsker du å gjere eigeninnsats tilrettelegg vi for dette

Beliggenhet

I vakre Håvika har du alt du trenger for å bu godt! I dette kombinerte bolig og hyttefeltet har du umiddelbar nærleik til sjø og fjøre, samt kort veg til skule, butikk og barnehage i Tjørvåg. Fosnavågen og Ulsteinvik ligg bere 10-15 minutts biltur unna. Håvika har flotte solforhold der det ligg på halvøya, med solnedgang i havgapet om sommaren.
Det er også muligheit for å kjøpe til naust kort veg frå huset.

Beskrivelse (type bolig)

Innhaldsrik einebustad - levert nøkkelferdig!

Bygningsinformasjon / byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Parkering

Høve til to parkeringsplasser per tomt

Adkomst

I Håvika får du i pose og sekk! her kan du bu landlig i naturskjønne omgivnader, men ha kort veg til bygdebyane Ulsteinvik og Fosnavåg.
Du tek av frå RV654 og følger vegen Tuftene til du kjem til tomteområdet. Det er tomt "B1" vi planlegg oppføring av denne tomannsbustaden på. Tomta ligg lunt til, og med utsikt mot Tuftevatnet.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ørsta Byggservice AS
Ørsta Byggservice AS blei etablert i 2003 og er ei kvalitetsbevisst bedrift med profesjonalitet som primærfokus. Vi har levert i overkant av 200 bustadar.
Vårt primærområde er kommunene på Søre Sunnmøre, men leverar også hytter i eit større område.
Gjennom samarbeid med Boligpartner har vi høgt fokuspå god kvalitet i planleggings-, prosjekterings-, og byggefasene, slik at du som kunden kan være trygg på å få levert eit kvalitetsprodukt til avtalt tid og pris.

Frå 1. november vert vi å finne i første etasje på Tindebygget i Ørsta sentrum. Velkommen inn til oss for en hyggelig husprat!

Regulering

Regulert for bustad og hytter.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Ørsta Byggservice