Snerten einebustad på sjønær tomt! Teknisk anlegg klart

Håvika, 6070 TJØRVÅG

Pris

kr 3 889 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 889 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 106 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Ørsta Byggservice
6150 Ørsta
orsta@boligpartner.no
Tlf: 90855328

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Strandlinje, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon

Beliggenhet

I vakre Håvika har du alt du trenger for å bu godt! I dette kombinerte bolig og hyttefeltet har du umiddelbar nærleik til sjø og fjøre, samt kort veg til skule, butikk og barnehage i Tjørvåg. Fosnavågen og Ulsteinvik ligg bere 10-15 minutts biltur unna. Håvika har flotte solforhold der det ligg på halvøya, med solnedgang i havgapet om sommaren.
Det er også muligheit for å kjøpe til naust kort veg frå huset.

Beskrivelse av boligen

Vinkelhuset Aksberg har alt på én flate og forener et klassisk ytre med en arealeffektiv planløsning. Dette er det perfekte valget for deg som vil ha et hus uten trapper. Aksberg har tre soverom, bad, et smart kjøkken med god plass til et spisebord, samt en stor stue med ildsted. Ved at Aksberg er et vinkelhus kan man få en lun og skjermet terrasse. En romslig sportsbod med egen inngang gir gode lagringsmuligheter for hele familien.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I totalprisen i annonsen er det berekna sparkling og maling i valfri farge i vindfang, stue, kjøkken og soverom 1. Dei andre roma vert levert med antikk microfuge plater i fargen "frost" frå Byggma. I himlingen leverer vi classique kvite himlingsplater.

Gulv:
Vi leverer og monterer gulvet Gerfloor Top Silence. Muligheit for fleire fargar!

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I totalprisen har vi lagt inn kjøkken for totalt kr. 70 000,-.

Bad:
Ferdig flislagt bad på gulv og vegger i standard grå flis 20x20. Her er det mulig å gjere endringer. Vi leverer dusjvegger eller dusjkabinett alt etter ønske, samt baderomsinnredning med lys og speil.

Bod / vaskerom:
Ferdig flislagt gulv med grå flis 20x20. Kvite slette våtromsplater type Legato fra Fibotrespo.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Ferdig montert stålpipe med ovn type Ild8. Varmekabler på bad og vindfang.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Platting:
Platting som vist på illustrasjon.

Håvika, 6070 TJØRVÅG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger