Hyttetomter i naturskjønt og rolig område. Muligheit for naust!

Håvika Hyttefelt , 6070 TJØRVÅG

Pris

kr 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 490 000,-
  • Boligtype Fritidstomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

Ørsta Byggservice
6150 Ørsta
orsta@boligpartner.no
Tlf: 90855328

Last ned

Detaljreguleringsplan For Havika

Fasiliteter

Barnevennlig, Fiskemulighet, Strandlinje, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem, Båtplass

Beliggenhet

Eineståande muligheit! Bygg hytte i naturskjønne omgivelsar i Håvika i Tjørvåg, roleg og barnevenleg. Her får du naturen og roa rundt boligen. Berre eit steinkast unna sjøen, har kan du også kjøpe båtplass. Med kort veg til tettstadane Ulsteinvik og Fosnavåg kan du bo landleg, men ha kort veg til bygdebyane.

Tomtepriser:

Tomt nr. 1 - 660 000,-
Tomt nr. 2 - 630 000,-
Tomt nr. 3 - 630 000,-
Tomt nr. 4 - 490 000,-
Tomt nr. 5 - 490 000,-
Tomt nr. 6 - 630 000,-
Tomt nr. 7 - 600 000,-
Tomt nr. 8 - 550 000,-
Tomt nr. 9 - 660 000,-
Tomt nr. 12 - 550 000,-

Grunnarbeider kjem i tillegg.

Adkomst

Berre femten minutt med bil til tettstadane Ulsteinvik og Fosnavåg.

Eksempler på hyttetyper som passer på tomtene

Her presenterer vi noen av hyttetypene som kan passe på tomtene. Ta kontakt for en hyggelig hytteprat.

Foris unum, BRA 77 kvm, 8 sengeplasser

Foris Unum er en tiltalende hytte med et fremtidsrettet uttrykk. Hyttas moderne uttrykk med store glassflater vekker oppsikt i vårt sortiment.

Som sine søsken i Lynx-serien utgjør store glassflater, treverk og stein hyttas karakteristiske elementer. Foris Unum minner om sin navnebror Foris, men har ikke hems. Det store og åpne allrommet bestående av kjøkken, spisedel og stue utgjør den sentrale delen av hytta. Her kan du nyte utsikten gjennom de store vinduene mens du spiser eller koser deg foran peisen. I tillegg til allrommet består Foris Unum av tre soverom, bad/vaskerom, separat WC og en romslig sportsbod. Bruksareal for Foris Unum er 78 kvm. Pris fra kr 2 750 000.- inkl. tomt.

Portus, BRA 81 kvm, 8 sengeplasser

Portus er en moderne og tidsriktig hytte med en åpen kjøkken- og stueløsning på over 40 kvadratmeter. Skapt for både sjø og fjell.

Her er det god plass til både langbord og sofagruppe. Når Portus i tillegg byr på bad/vaskerom, tre soverom og hems, gir hytta plass til mange gjester. Fasaden preges av store vinduer og mye glass for en lys og luftig opplevelse. En ideell løsning for deg som ønsker en klassisk hytte i moderne kledning for familie og venner. Pris fra kr 2 940 000.- inkl. tomt.

Silva, BRA 77 kvm, 6 sengeplasser

Silva kan minne om den tradisjonelle norske sjøboden, men i en moderne innpakning.

Store og mange vinduer, samt enkelte fasadeelementer i stein, gir Silva et tidsriktig og stilig uttrykk. Silva er en kompakt hytte på 77 kvm som rommer alt du trenger. En smart planløsning utnytter arealet på en optimal måte og gir deg både separat stue og kjøkken, bad, tre soverom og innvendig bod. Silva kan enkelt kjedes sammen. Pris kr 3 390 000.- inkl. tomt med skifer på taket og steinfasade i front som vist på tegning.

Åtte glass, BRA 75 kvm, 8 sengeplasser

Åtte Glass er en særegen designperle – en konsepthytte bestående av en hovedhytte i tillegg til valgfrie moduler.

Som standard leveres Åtte Glass med hovedhytte pluss en modul bestående av to soverom og bad. Ytterligere tilleggsmoduler kan ellers romme det du måtte ønske deg. Hovedenheten består av en stor kjøkken- og stueløsning med peis og spiseplass til 10 personer, bad/vaske rom og soverom. I ytterveggen er det brukt foldedører som er designet for å kunne åpne opp hytta og slippe uterommet inn. Pris fra kr 3 480 000.- inkl. tomt.

Tomtepriser

NB...! Oppgitte priser på tomtene, er råtomt inkl. grovplanerte tomter. Klart for igangsetting grunnarbeider.

Håvika Hyttefelt , 6070 TJØRVÅG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger