Nøkkelferdig enebolig med 3-5 sov i Sandvika på Roald! Mulighet for husbankfinansiering!

Ågnegjerdet, 6040 VIGRA

Pris

kr 4 650 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 650 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 128 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Ålesund Hus AS
6057 Ellingsøy
aalesund@boligpartner.no
Tlf: 70 18 36 99

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng

Beliggenhet

Velkommen til Sandvika på Roald, Vigra. Et perfekt sted for deg som ønsker å bo landlig i fantastiske omgivelser, samtidig som Ålesund sentrum kun er en 20 minutters biltur unna.

Sandvika er et nyetablert boligområde i fantastiske omgivelser med kort vei til sandstranden som ligger i enden av boligområdet.

Her er det bare å nyte rolige morgenstunder i sola eller du kan knyte på deg fjellskoa. Rett utenfor døren venter et fantastisk og ettertraktet turområde med flotte turstier - tilrettelagt for både store og små. Kjenn skuldrene senke seg og lungene fylle seg med frisk sjøluft fra havet like ved. Helt perfekt!

Kun et lite stykke unna boligområdet finner du barnehagen og fotballbanen. Til skolen og den helt nye idrettshallen går du på cirka femten minutter - praktisk og lettvint.

Det er ingen tvil om at Roald, Vigra er et attraktivt område å bosette seg på. Her har det vært stor vekst de siste årene og utviklingen fortsetter. Det betyr mange, nye spennende muligheter for innbyggerne.

Ta kontakt med vår boligkonsulent Arnt Erik Blindheimsvik for en hyggelig boligprat. Han viser dere gjerne rundt på området og kan gi dere all den informasjonen dere ønsker.

Ågnegjerdet, 6040 VIGRA

Loading map...