Sandvika Roald, Vigra - Nøkkelferdige eneboliger med store terrasser, 3-4 sov, carport og høy standard!

Ågnegjerdet, 6040 VIGRA

Pris fra

kr 3 890 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 140 m2
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Ålesund Hus AS
6057 Ellingsøy
aalesund@boligpartner.no
Tlf: 70 18 36 99

Prosjektbeskrivelse

Velkommen til Sandvika på Roald, Vigra. Et perfekt sted for deg som ønsker å bo landlig i fantastiske omgivelser, samtidig som Ålesund sentrum kun er en 20 minutters biltur unna.

Sandvika er et nyetablert boligområde i fantastiske omgivelser med kort vei til sandstranden som ligger i enden av boligområdet.

Her er det bare å nyte rolige morgenstunder i sola eller du kan knyte på deg fjellskoa. Rett utenfor døren venter et fantastisk og ettertraktet turområde med flotte turstier - tilrettelagt for både store og små. Kjenn skuldrene senke seg og lungene fylle seg med frisk sjøluft fra havet like ved. Helt perfekt!

Kun et lite stykke unna boligområdet finner du barnehagen og fotballbanen. Til skolen og den helt nye idrettshallen går du på cirka femten minutter - praktisk og lettvint.

Det er ingen tvil om at Roald, Vigra er et attraktivt område å bosette seg på. Her har det vært stor vekst de siste årene og utviklingen fortsetter. Det betyr mange, nye spennende muligheter for innbyggerne.

Ta kontakt med vår boligkonsulent Arnt Erik Blindheimsvik for en hyggelig boligprat. Han viser dere gjerne rundt på området og kan gi dere all den informasjonen dere ønsker.

Innhold

Innholdsrike boliger på 109 kvm over 2 etasjer. Hver bolig inneholder 3 soverom med mulighet for 4 soverom, bad, stor åpen kjøkken/stue løsning, 2 innvendige boder der den ene kan benyttes som walk-in og en fantastisk stor og solrik terrasse.
Carport og stor sportsbod er også integrert i huskroppen til hver enkelt bolig.

Standard

Boligene leveres nøkkelferdige, ta kontakt for nærmere beskrivelse.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ågnegjerdet, 6040 VIGRA

Loading map...
Les mer om nabolaget