Leilighet 2 - 1. etasje

Markevegen, 6040 VIGRA

Pris

Solgt

Neste visning

Solgt

  • Pris kr 2 550 000,-
  • Boligtype Apartment
  • Bruksareal (BRA): 83 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Ålesund Hus AS
6057 Ellingsøy
aalesund@boligpartner.no
Tlf: 70 18 36 99

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Det gode livet på Marketunet!

Velkommen til Marketunet på Roald, Vigra. Et perfekt sted for deg som ønsker å bo landlig i fantastiske omgivelser, samtidig som Ålesund sentrum kun er en 20 minutters biltur unna.

Akkurat her planlegger vi et flott boligområde med eneboliger, boliger i rekke og smarte leiligheter i både to- og firemannsboliger. På Marketunet bygger vi boliger for alle aldersgrupper. Både for dere som er i startsfasen, til dere som trenger god plass og til dere som drømmer om en praktisk og moderne bolig på en flate med minst mulig vedlikeholdsarbeid.

Bor du her, våkner du opp til en majestetisk utsikt over fjella. Her er det bare å nyte rolige morgenstunder i sola eller du kan knyte på deg fjellskoa. Rett utenfor døren venter et fantastisk og ettertraktet turområde med flotte turstier - tilrettelagt for både store og små. Kjenn skuldrene senke seg og lungene fylle seg med frisk sjøluft fra havet like ved. Helt perfekt!

Kun et steinkast unna boligområdet finner du barnehagen og fotballbanen. Til skolen og den helt nye idrettshallen går du på cirka ti minutter - praktisk og lettvint.

Det er ingen tvil om at Roald, Vigra er et attraktivt område å bosette seg på. Her har det vært stor vekst de siste årene og utviklingen fortsetter. Det betyr mange, nye spennende muligheter for innbyggerne.

Ta kontakt med vår boligkonsulent Arnt Erik Blindheimsvik for en hyggelig boligprat. Han viser dere gjerne rundt på området og kan gi dere all den informasjonen dere ønsker.

Beliggenhet

Boligene vil ligge fint til rette med gode sol og utsiktsforhold. Det er kort avstand til barneskole og barnehage. Det er også kort avstand til fantastisk turområde, fotballbane og en helt ny idrettshall.

Beskrivelse av boligen

Fire leiligheter over to plan hvor hver enkelt enhet er på ett plan. BRA 83 m2. Innvendig og utvendig bod + mulighet for carport, 3 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning gjør leilighetene lyse og luftige. Leiligheter på øverste plan har romslig balkong, og leiligheter på nederste plan har direkte utgang til eget uteområder fra stue og kjøkken.

Leilighetsnummer

2

Markevegen, 6040 VIGRA

Loading map...

Plantegninger