Roald 4
Markevegen, 6040 VIGRA

1 SOLGT, 1 RESERVERT! Flotte eneboligtomter på Marketunet - Roald Vigra

Pris

kr 1 290 000,-

Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Markevegen
6040 VIGRA

Loading map...

Beliggenhet

Det gode livet på Marketunet

Velkommen til Marketunet på Roald, Vigra. Et perfekt sted for deg som ønsker å bo landlig i fantastiske omgivelser, samtidig som Ålesund sentrum kun er en 20 minutters biltur unna.

Akkurat her planlegger vi et flott boligområde med eneboliger, boliger i rekke og smarte leiligheter i både to- og firemannsboliger. På Marketunet bygger vi boliger for alle aldersgrupper. Både for dere som er i startsfasen, til dere som trenger god plass og til dere som drømmer om en praktisk og moderne bolig på en flate med minst mulig vedlikeholdsarbeid.

Bor du her, våkner du opp til en majestetisk utsikt over fjella. Her er det bare å nyte rolige morgenstunder i sola eller du kan knyte på deg fjellskoa. Rett utenfor døren venter et fantastisk og ettertraktet turområde med flotte turstier - tilrettelagt for både store og små. Kjenn skuldrene senke seg og lungene fylle seg med frisk sjøluft fra havet like ved. Helt perfekt!

Kun et steinkast unna boligområdet finner du barnehagen, butikken og fotballbanen. Til skolen og den helt nye idrettshallen går du på cirka ti minutter - praktisk og lettvint.

Det er ingen tvil om at Roald, Vigra er et attraktivt område å bosette seg på. Her har det vært stor vekst de siste årene og utviklingen fortsetter. Det betyr mange, nye spennende muligheter for innbyggerne.

Ta kontakt med vår boligkonsulent Arnt Erik Blindheimsvik for en hyggelig boligprat. Han viser dere gjerne rundt på området og kan gi dere all den informasjonen dere ønsker.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomtene kan også selges uten bygge klausul, ta kontakt for nærmere informasjon.

Tomte areal: 750 - 980 m2.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.