15483 00001
Gamlebøvegen, 6210 VALLDAL

VALLDAL/LINGEÅSEN: Tomteperle med fantastisk utsikt over Storfjorden! Vær med på å designe di eiga hytte!

Pris

kr 5 725 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    74 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Gamlebøvegen
6210 VALLDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Høgt oppe i Lingeåsen i Fjord kommune ligg eit vakkert, sørvendt tomtefelt. Området ligg lunt til i åsen, og kjem du frå fjordstrøka så vil dette vere som å skifte klimasone. I Valldal har du mange muligheiter for eit aktivt liv, om det er på fjorden eller i klatreparken! Eller kva med å plukke verdens beste jordbær? Om du vil gå, sykle eller stå på ski er dette området som har mange muligheiter! Eller kanskje berre ... ta ein dag i ro og mak og nyte stilleheita ute?

Tomta er tilrettelagt for to hytter med felles innkjøring.

Prisen på 5 599 000,- inkluderer tomt, graving, betong, og nøkkelferdig hytte av høg standard! Terasse med nedfelte spottar, utendør Polarbad, sportsbod og carport.

Om boligen

V2 er eit smykke av ei hytte med særegen arkitektur.

Vi i Boligpartner er svært stolte av designet, og opplever stor interesse for hytta som er under oppføring fleire stadar i Noreg.

Vi legg opp til ein svært god nøkkelferdig standard - fordi denne tomta berre fortjener det beste! Ta med kaffikoppen ut på terassen, sjå sola spegle seg i fjorden, og nyt den gode fritida på hytta. Samle familie eller vener til bading i nedfelt badestamp frå xx til rekreasjon og hygge etter tur i fjella sommar eller vinter.


Standard

Vi har lagt til grunn ein svært god standard, med beis i standardfarger på vindu, dører, listverk og panel. Her kan du velge mellom dei nyansane du likar best!

Det ligg inne kjøkken til 100 000,-. i prisen, dette designer du i samarbeid med våre flinke samarbeidspartnarar på Norema eller Sigdal.

Gulv vert levert av typen Maxwood XL wood eik.

Flis på badegulv og i dusjsone.

Ta kontakt for utfyllande informasjon!

Bygningsinformasjon / byggemåte

Treverk over grunnmur

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Stålpipe og peisovn inngår i prisen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Ørsta Byggservice