Kårvåg Boligfelt- Funkishus med bruksareal på 218 kvadratmeter

Kårvåg Boligfelt, 6530 AVERØY

Pris

kr 5 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 590 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 221 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Eiendom i Fokus avd. Molde
6422 Molde
eiendomifokus@boligpartner.no
Tlf: 71 66 10 00

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Utsikt, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Parkett, Fiskemulighet

Beliggenhet

Kårvåg Boligfelt er et nyere boligfelt som ligger på Averøy. Boligfeltet ligger med utsikt og nærhet til Atlanterhavsveien. Kun 25 min kjøring til Kristiansund og 45 min kjøring til Molde. Fantastisk beliggenhet med friområder i umiddelbar nærhet.

Beskrivelse av boligen

Trient har hentet det beste fra sine søsken i Quadra-serien, men er utviklet spesielt for å passe inn i skrånende terreng. Boligen har et bruksareal på 221 kvadratmeter fordelt på to plan. Trient er med andre ord et moderne funkis-hus i familievennlig størrelse som innfrir de fleste drømmer og behov.

Bygningen er bygget opp som et midtskip med to sidefløyer. Sidefløyen til høyre på hovedplanet rommer entré med garderobeplass, bad/vaskerom, bod og kontor. Sidefløyen til venstre utgjør en soveromsavdeling, bestående av soverom og bad forbundet med et walk-in closet på 3,8 kvadratmeter. Midtskipet på hovedplanet består av en åpen stue- og kjøkkenløsning. Høystrakte, slanke vinduer på hovedfasaden gir deg en fantastisk utsikt og nydelig, gjennomgående lysforhold. Stuen viser også vei ut til balkong/uteplass.

Underetasjen består av ytterligere to soverom, bad, gang, to innvendige boder og et romslig hobbyrom med mange innredningsmuligheter. Sist men ikke minst, har dette etasjeplanet en stor stue, prydet med den samme vindusfasaden som stuen på hovedplanet. Fra stuen går du ut på den delvis overbyggede terrassen – det perfekte stedet å nyte utsikten sitte på late sommerdager.

Standard

Boligen leveres med walls2paint på alle tørre rom. Bad leveres med flis på gulv av typen grisi 33x33 eller tilsvarende og våtromsplater med flismønster på vegger. På gulv alle tørre rom, leveres det parkett av typen Longstrip Oak Light white. Gulv i entre leveres med flis av typen grisi 33x33 eller tilsvarende. Kjøkkenpakke fra drømmekjøkken med kundeverdi kr. 150.000 inkl. mva og montering. Ta kontakt med oss for nærmere beskrivelse av boligen.

Adkomst

Fra Kristiansund: kjør mot Kårvåg, ta av Kårvågveien mot Rangøyveien så har du feltet liggende på venstre side.
Fra Eide: Kjør over Atlanterhavsveien mot Kårvåg. Ta til venstre i kryss mot Kristiansund. Kjør Kårvågveien til du kommer til skilt merket Rangøya. Ta av til venstre så har du feltet på venstre side.

Regulering

Reguleringsplan for Kårvåg Boligfelt

Beskrivelse (type bolig)

Oppvarming

Boligene leveres med stålpipe og ildsted av typen Sirius 1. Varmekabler i entre, bad og bod. Ved oppgraderinger til energieffektive tiltak på boligen får du mulighet for å få etablert miljølån med gunstige lånevilkår hos Sparebank 1 Nordvest.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt

Ferdigattest

Ved ferdigstillelse

Kårvåg Boligfelt, 6530 AVERØY

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Eiendom i Fokus avd. Molde