Lysøya hyttefelt - Skramstad, ditt eget fritidsparadis ved havet!

Ljøsøya, 6530 AVERØY

Pris

kr 2 640 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 640 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 46 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 1

Gå til salgskontor

Eiendom i Fokus avd. Molde
6422 Molde
eiendomifokus@boligpartner.no
Tlf: 71 66 10 00

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Fiskemulighet

Beliggenhet

Lysøya, som totalt er på ca. 100 mål, ligger i havgapet nordvest på Averøya og består av to halvøyer. På den ene halvøya ligger Lysø camping med blant annet rorbuutleie. Deler av den andre halvøya er i dag opparbeidet som hyttefelt. Mot syd ser man rett mot den folkekjære Håholmen, og litt lenger innenfor ser man blant annet kystattraksjonen Atlanterhavsveien.

Beskrivelse av boligen

Skramstad er et flott valg for deg som ønsker en moderne hytte med en smart planløsning. Hytta er på 46 kvadratmeter. I det hyggelige stue- og kjøkkenområdet er det store, åpne vinduer som både slipper inn mye lys og som gir et godt utsyn til naturen utenfor.
Hytta har et romslig soverom, bad/vaskerom samt en praktisk utvendig bod. I tillegg har Skramstad en smart hemsløsning som gir rom for ekstra soveplasser. Hemsen er på 10,3 kvadratmeter i gulvareal og har en takhøyde på 1,89 meter – som sikrer den gode bruksmuligheter.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet til hytteserien og leveres i standard farge fra leverandør. Karm har samme farge som dørblad, men utforinger leveres i MDF hvitmalt. Boddør leveres isolert, med dør og karm i samme farge som hoveddør. Terassedører leveres med 3-lags superenergiglass med argongass og espagnolettlås og dørblad, karm og utforinger er i hvitmalt MDF. Hvitmalte innerdører med slett speil, karmer og utforinger. Hardvedterskel, terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik, låskasse og dørvridere.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags superenergiglass med argongass. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Utvendig kledning leveres med grunning fra fabrikk . Betongtakstein på tak. Himling; MDF panelbord, kostmalt, farge hvit, 11 x 142 mm. Innervegger; Kostmalt panelplate, 5 bord skygge.

Gulv:
Flis på gulv i bad, vask/bod og VF. Kronegulv classic ubehandlet, på kjøkken/stue, gang, hems og sov.

Listverk:
Utvendig belistning; Som sidelister på vinduer, dører og utvendige hjørner, monteres justert kledning, transparent og grunnet. Under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte bord, ubehandlede. Innvendig leveres tak-, gulv, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse, fotlist/gerikt type 12x58 avrundet, taklist 21x45 avrundet. Utvendig og innvendig belistning utføres etter egne detaljer iht. hyttens signatur.

Trapper:
Sambatrapp leveres i lakkert furu.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kjøkken leveres ferdig montert fra Norema inkl hvitevarer. På kjøkken leveres ettgreps kjøkkenbatteri med svingbar kran og separat kobling for oppvaskmaskin. Under oppvaskmaskin og kjøkkenbenk monteres automatisk lekkasjestopp, tilkobling av benkebeslag og ev utstyr i henhold til plantegning i målestokk 1:100.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, 200 liter varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin.
Baderomsinnredning.

Bod / vaskerom:


Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2010.
Utelamper ved inngangsparti og veranda.
Innvendig rørleggerarbeide.

Telefon / tv / bredbånd:
Inngår ikke i denne leveransen.

Ventilasjon:
Avtrekksvifter fra bad, bad/vask og wc. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Curve 100 med glass. Svartlakkert stålpipe.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull og det monteres diffusjonssperre. Innvendig kles veggene med panel. Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Parkering på egen tomt

Selgers forbehold

Kommunal godkjenning

Tomt

Denne fritidsboligen passer til tomt; 5 og 15

Ljøsøya, 6530 AVERØY

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Eiendom i Fokus avd. Molde