Moderne enebolig planlagt på Hasseløya!

Moderne enebolig planlagt på Hasseløya!

Hasløyveien 211, 6530 AVERØY

Pris

kr 3 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 990 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 194 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Eiendom i Fokus avd. Molde
6422 Molde
eiendomifokus@boligpartner.no
Tlf: 71 66 10 00

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Aircondition/ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt

Beliggenhet

Tomten ligger nesten helt ytterst ut i øyene på Hasseløya, med god utsikt mot storhavet. Med båt er det kort til plasser som Håholmen, Bud og Kristiansund. Tomten har meget gode solforhold. Eiendommen selges med mulighet for kjøp av naust-tomt og båtplass!

Om Hasseløya:
Hasseløya har i dag 40-50 fastboende. Det er ettablert to nye hyttefelt.
Det er et barnevennlig området, med store arealer for barn å boltre seg på.
20% av de fastboende på Hasseløya er fra barneskoletrinn og nedover.
Hasseløya velforening har bl.a som mål å forene fastboende og hyttebeboere og arrangere i den forbindelse årlige sammenkomster. Øya har store naturområder ut mot storhavet den en kan fiske, gå turer, eller baresitte å nye solnedgangen eller storbåra som bryter på Hustadvika. Det er også oppmerkede turstier i terrenget.

Beskrivelse av boligen

Spennende, kubistiske former, store vindusflater og 45 kvadratmeter takterrasse med pergola kjennetegner treplanshuset Savona. Boligen er utviklet for skrånende tomter og har et bruksareal på 194 kvadratmeter – en ideell familiebolig med det lille ekstra. Både hovedplanet og andre etasje er boligens sosiale soner – med store, åpne og luftige rom.

Inngangen til boligen er på hovedplanet, som rommer entré med garderobeplass, et romslig bad og en T-formet, åpen kjøkken- og stueløsning. Ta trappen opp til stuen i andre etasje, slå opp terrassedøren til takterrassen og la solstrålene slippe inn. Her kan du ha din egen oase i sommerhalvåret – det perfekte stedet å samle familie og venner til grillmiddager.

Underetasjeplanet er soveromsavdelingen bestående av tre romslige soverom, bad/vaskerom og to innvendige boder. Savoia har også carport integrert i bygningskroppen og sportsbod for optimal lagring av barnevogner, tur- og sportsutstyr.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Moderne-serien leveres ubehandlede gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom.

Gulv:
Gulv inngår ikke i BoligPartners standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Moderne-serien leveres bad/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger velges av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Hoset, som ligger mellom Kårvåg og Bådalen, tar en av utover mot Langøynesset. Når du kjører over brua, så tar du til venstre i krysset og kjøre mot Hasseløya. Når du kommer til fiskeindustrieiendomen på Hasseløya tar en av første til høyre. Kjør så 30-40 meter på denne veien så ligger tomten på venstre side av veien.

Selgers forbehold

At det innvilges byggetilatelse fra Averøy kommune
Det taes forbehold om evt.feil i annonsen

Hasløyveien 211, 6530 AVERØY

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger