Taftøysundet Hyttefelt - Flotte utsiktstomter med fritidsboliger!

Avlesbugen, 6699 KJØRSVIKBUGEN

Pris

kr 1 450 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 450 000,-
  • Boligtype Fritidstomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

Eiendom i Fokus avd. Molde
6422 Molde
eiendomifokus@boligpartner.no
Tlf: 71 66 10 00

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Turterreng, Utsikt, Båtplass

Beliggenhet

Taftøysundet Hyttefelt ligger på fastlandet med nydelig utsikt. Her vil du få ei hytte med flotte sol- og utsiktsforhold mot Trondheimsleia med kort avstand til både fjell og sjø. Gode bade og fiskemuligheter samt flott turterreng med muligheter for "toppturer" i nærområdet. Feltet ligger i landlige omgivelser, men likevel med nærhet til Kristiansund og Trondheim. Fra Trondheim bruker du ca. 2 timer fra sentrum, 1 time og 20 minutt fra Kristiansund og ca 20 min fra Kyrksæterøra. Nærhet til sjø, turmuligheter og fritidsaktiviteter gjør dette til det perfekte utgangspunkt for aktivitet såvel som roligere dager hvor utsikten nytes.

Standard

Innvendige og utvendige overflater

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet til hytteserien og leveres i standard farge fra leverandør. Karm har samme farge som dørblad, men utforinger leveres i MDF hvitmalt. Boddør leveres isolert, med dør og karm i samme farge som hoveddør. Terassedører leveres med 3-lags superenergiglass med argongass og espagnolettlås og dørblad, karm og utforinger er i hvitmalt MDF. Hvitmalte innerdører med slett speil, karmer og utforinger. Hardvedterskel, terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik, låskasse og dørvridere.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags superenergiglass med argongass. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Utvendig kledning leveres med grunning fra fabrikk . Betongtakstein på tak. Innvendig kles takene med ferdig kostmalt MDF panelbord i farge hvit 11x142.
Innvendige vegger leveres med kostmalte panelplater, 5 bord skygge. Vegger på baderom leveres med våtromsplate som basis for fliser.

Gulv:
Er ikke inkludert i leveransen, her kan man velge fritt.

Listverk:
Utvendig leveres listene med transparent grunning i henhold til fasadetegningene. 19x98 med vannbrettbeslag over og under i Silver utførelse. Innvendig leveres tak-, gulv, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse, fotlist/gerikt type 12x58 avrundet, taklist 21x45 avrundet. Utvendig og innvendig belistning utføres etter egne detaljer iht. hyttens signatur.

Trapper:
Sambatrapp leveres i lakkert furu.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkkeninnredning:
Er ikke med i leveransen, her kan man velge fritt.

Baderomsinnredning:
Innredning er ikke med i leveransen, her kan man velge fritt

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk / rørlegger:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2010.
Innvendig rørleggerarbeide.

Ventilasjon:
Avtrekksvifter fra bad og wc. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull og det monteres diffusjonssperre. Innvendig kles veggene med panel. Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Trondheim kjører man E39 i ca 10 mil til man tar av mot Kyrksæterøra på vei 680 og følger denne i ca 3 mil. Fra Kristiansund tar man fergeforbindelsen Seivika-Tømmervåg (Tustna) for deretter å følge vei 680 i ca 8 mil. Feltet er skiltet og ligger ovenfor vei 680 med nydelig utsikt mot Trondheimsleia.

Finansiering

I samarbeid med lokal bank, kan vi tilby en byggelånsrente på 1% nominell rente ved godkjent kredittvurdering. Ta kontakt med oss for informasjon.

Beskrivelse

Fritidsboliger med ulik størrelse, på selveiertomt. Beliggende ved sjø, fjell og båthavnen i Taftøysundet i Hemne kommune. Ønsker du å sette opp hytten selv, eller gjøre noe arbeid selv, så leverer vi selvsagt byggesett og tilpasser leveransen i henhold til dine ønsker.

Fritidsboligen Storåsen

Storåsen er en flott hytte for deg som gjerne ønsker å invitere med seg venner og familie. Et flott kjøkken og stue område på hele 40 kvm, og med et hemsareal på 45 kvm er det plass til ekstra sengeplasser. Fra kr 1.600.000,- inkl ferdig oppsatt råbygg, tomt og grunnarbeid.

Fritidsboligen Kvarstad

En moderne hytte med gode løsninger, fordelt på et bruksareal på 65 kvadratmeter i tillegg til en hems på 19 kvadratmeter. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde. Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor. Fra kr 1.450.000,- inkl ferdig oppsatt råbygg, tomt og grunnarbeid.

Fritidsboligen Raudfjellet

Raudfjellet er en moderne hytte i et tidsriktig design med store vindusflater for mest mulig lysinnslipp og gode utsiktsforhold. Her er det lagt vekt på smarte løsninger som sikrer plass til hele familien i denne 65 kvadratmeter store hytta. Fra kr 1.500.000,- inkl ferdig oppsatt råbygg, tomt og grunnarbeid.

Forutsetning

Forutsetter kommunal godkjenning

Tilpasning

Ønsker du individuelle tilpasninger er det selvsagt mulig

Tegninger

Se våre nettsider www.boligpartner.no for tegninger og planløsninger på våre flotte hytter

Avlesbugen, 6699 KJØRSVIKBUGEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Eiendom i Fokus avd. Molde