KUN 1 LEDIG! Stokkereitane, Ellingsøy - Nøkkelferdige leiligheter i tomannsbolig med carport!

Lyngholmvegen, 6057 ELLINGSØY

Pris fra

kr 3 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 3
  • Bruksareal (BRA) 82 - 108 m2
  • Soverom 2 - 3

Gå til salgskontor

Ålesund Hus AS
6057 Ellingsøy
aalesund@boligpartner.no
Tlf: 70 18 36 99

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Stokkereitane boligfelt ligger vest for boligfeltet Brendahaugen på Ellingsøya, på Lyngholmvegen. Kjempe flott utsikt utover Ellingsøyfjorden. Det er et etablert boligområde med eneboliger og tomannboliger. Ca 15 min fra Ålesund sentrum. Kort avstand til dagligvarebutikk, barneskole og barnehage på Stokke. I nær beliggenhet ligger også flott turområde både i fjære og til fjells.

Stokkeretiane boligfelt vil inneholde eneboliger i rekke, leiligheter i tomannsbolig og leiligheter i firemannsboliger. På området vil det også bli lekeplass.

Ellingsøya har et attraktivt område og bosette seg på. Det har vært stor vekst siste årene og det vil fortsette. Folkevekst i et område medfører mange nye spennende muligheter for innbyggerne.


Ta kontakt med vår Boligkonsulent Arnt Erik Blindheimsvik for en hyggelig boligprat. Han vil tilby dere synfaring på området og gi dere den informasjonen dere ønsker.

Innhold

Moderne leiligheter i tomannsbolig på ett plan med carport. Innvendig og utvendig bod, carport, 3 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning gjør leilighetene lyse og luftige. Leilighetene har direkte utgang til eget uteområder fra stue og kjøkken.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
"Hvit glatt, prosjekt". Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforing leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Hvitmalte trefiberplater i himlinger og på vegger.

Gulv:
Laminat gulv fra Pergo.

Listverk:
Fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Moderne kjøkken fra Norema eller Sigdal.

Bad/vask:
På bad leveres Fibo våtromsplater på vegg og 20x20 flis på gulv. Moderne baderomsinnredning leveres fra Comfort.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for fiber og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Elektrisk panelovn, varmekable på bad og vedovn på stue.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Vei/Vann/Kloakk

Felles vei overtas av sameie som drifter og vedlikeholder denne i fremtiden. Hver enkelt seksjon forplikter seg til å ta del i sameie.

Alle seksjonene blir tilknyttet et privat vann og avløpsnett. Hver seksjon forplikter seg til en årlig kostnad på ca kr 1200. Med forbehold om endring.

Lyngholmvegen, 6057 ELLINGSØY

Loading map...
Les mer om nabolaget