Nøkkelferdig enebolig i fantastisk område, Hovlia på Ellingsøy! Vi tilpasser boligen etter dine behov!

Hovlivegen, 6057 ELLINGSØY

Pris

kr 6 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 690 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 168 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Ålesund Hus AS
6057 Ellingsøy
aalesund@boligpartner.no
Tlf: 70 18 36 99

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Hage, Sentralt, Båtplass

Beliggenhet

Romslig boligtomt i et nyetablert og i et meget attraktivt område, tomten har kjempe flott utsikt mot sjø og Sunnmørsalpene.

Hovlia er kjent for å være et meget attraktivt område der det er kort vei til Ålesund sentrum. I nærområdet finnes det butikk, skole, småbåtanlegg med mulighet for egen båtplass og du er omringet av en kjempe flott natur med mange tur muligheter.

Beskrivelse av boligen

Midtgaard er en av husmodellene som har fulgt BoligPartner i lang tid, nettopp fordi den passer inn i de aller fleste bomiljøer, har en god planløsning og fordi den er godt egnet for smale, skrånende tomter. Midtgaard har et bruksareal på 168 kvadratmeter fordelt på to plan – passe stor for de fleste familier.

Hovedplanet rommer vindfang, innvendig bod, bad og separat kjøkken og stue. Mange setter pris på et separat kjøkken med god plass til spisestue. Stuen fremstår lys og luftig og leder til en overbygget hjørnebalkong.

Underetasjeplanet rommer gang, to separate boder, separat bad og vaskerom, to soverom og kjellerstue. Kjellerstuen har mulighet for ildsted. Bygger du Midtgaard, får du en praktisk og familievennlig enebolig du kan leve lenge i.

Hovlivegen, 6057 ELLINGSØY

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger