1 av 3 SOLGT - KORT BYGGETID!! Stokkereitane, Ellingsøy - Nøkkelferdige eneboliger i rekke med carport

Lyngholmvegen, 6057 ELLINGSØY

Pris fra

kr 4 290 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 3
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 172 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 5

Gå til salgskontor

Ålesund Hus AS
6057 Ellingsøy
aalesund@boligpartner.no
Tlf: 70 18 36 99

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Beliggenhet

Eiendommen ligger vest for boligfeltet Brendahaugen på Ellingsøya, på Lyngholmvegen. Kjempe flott utsikt utover Ellingsøyfjorden. Det er et etablert boligområde med eneboliger og tomannboliger. Ca 15 min fra Ålesund sentrum. Kort avstand til dagligvarebutikk, barneskole og barnehage på Stokke. I nær beliggenhet ligger også flott turområde både i fjære og til fjells.


Stokkeretiane boligområde vil innholde eneboliger i rekke, leiligheter i tomannsbolig og leiligheter i firemannsboliger. På området vil det også bli lekeplass.


Ellingsøya har et attraktivt område og bosette seg på. Det har vært stor vekst siste årene og det vil fortsette. Folkevekst i et område medfører mange nye spennende muligheter for innbyggerne.

Ta kontakt med vår Boligkonsulent Arnt Erik Blindheimsvik for en hyggelig boligprat. Han vil tilby dere synfaring på området og gi dere den informasjonen dere ønsker.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I prosjektboliger leveres døra ”Hvit glatt, prosjekt”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
I prosjektboliger leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og faspanel 3 bord på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
På gulv leveres eik laminat.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I prosjektboliger leveres det fabrikkmalt furutrapp i hvit som standard. Trinnene leveres beiset i eik toning.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger.

Bad:
På vegger leveres våtromsplater med flis mønster og på gulv leveres det 20x20 flis. På bad leveres også utstyr i henhold til 1:100-tegning; som innredninger, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutyr, opplegg for vaskemaskin. Badekar og dusjvegger/dusjkabinett kan leveres som tillegg.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Til oppvarming leveres det panelovn og ildsted.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Utvendig

Parkering:
Parkering og vei areal på hver eiendom gruses.

Grønt areal:
Alle grønt areal maskinplaneres med vekstgjord.

Felles veier:
Felles vei overtas av sameie som drifter og vedlikeholder denne i fremtiden. Hver enkelt seksjon forplikter seg til å ta del i sameie.

Privat vann og avløpsnett:
Alle seksjonene blir tilknyttet et privat vann og avløpsnett. Hver seksjon forplikter seg til en årlig kostnad på ca kr 1200. Med forbehold om endring.

Lyngholmvegen, 6057 ELLINGSØY

Loading map...
Les mer om nabolaget