Illustrasjon/interiør collage
Bjerkevegen 27 B, 2834 RAUFOSS

RAUFOSS - Ny og moderne leilighet med gode solforhold, fin utsikt og 2 soverom! Ta kontakt for privatvisning!

Pris fra

kr 2 690 000,-

 • Boligtype
  Leilighet
 • Bruksareal (BRA)
  69 m2
 • Soverom
  2
 • Antall enheter
  1
Ferdigstillelse
Leiligheten er ferdigstilt og innflytningsklar
Fremdrift
Overtakelse etter nærmere avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Leilighet 69 m2 2 kr 2 690 000,-
Leilighet
BRA 69 m2 Soverom 2 Totalpris kr 2 690 000,-

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1

Bjerkevegen 27 B
2834 RAUFOSS

Loading map...

Om prosjektet

*KAMPANJE - Kjøp bolig innen påske og få leiligheten ferdig møblert med de avbildede møblene!

Velkommen til koselige Solgård sentralt på Raufoss. Her bygger BoligPartner én tomannsbolig, én tremannsbolig og én firemannsbolig med til sammen 9 moderne selveierleiligheter. Feltet vil få et stort tun i midten som kan brukes av alle beboerne – her blir det koselig å bo!

Beliggenhet

Prosjektet Solgård bygges midt i Vestrumenga, som er et etablert og rolig boligområde beliggende noen få hundre meter fra Raufoss sentrum. Med gangavstand til kjøpesenteret, togstasjonen, sentrum, barnehager, skoler, idrettsanlegg og treningssenter har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Med en Kiwi-butikk rett nedenfor feltet, og flere andre matbutikker i nærheten, ligger alt til rette for en enkel hverdag. At den nærmeste barnehagen er 500 meter unna er også et stort pluss for familier med små barn.

Solgård er virkelig et passende navn for et boligfelt som heller mot vest, og har sola nesten hele dagen. Stedet er lite vindutsatt, så her kan du virkelig nyte sommerdagene på uteplassen din – eller på det koselige og skjermede fellestunet i midten.

Om du vurderer å pendle ligger togstasjonen en ti minutters gåtur unna Solgård. Eller hiv deg på sykkelen, så er du der på tre! Togturen til Gjøvik tar 10 minutter, mens turen inn til Oslo tar halvannen time. Det er også gode bussforbindelser med Ringruta hvert 20. minutt.

Oppvarming

Boligene leveres med stålpipe med vedovn type Curve 100. Varmekabler i entre og bad. Forøvrig leveres panelovn på alle soverom, stue og kjøkken. For nærmere beskrivelse henvises til fullstendig prosjektbeskrivelse som kan fåes ved henvendelse til boligselger.

Parkering

Alle boligene har egen parkering i carport. I tillegg er det flere gjesteparkeringer på området.

Kjøpsbetingelser

10% av kjøpesummen betales ved kontraktsinngåelse og resterende beløp betales når boligen står ferdig og er overlevert.

Omkostninger / Tomt :
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien, samt gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Se vedlagte prisliste for de aktuelle dokumentavgiftene pr.leilighet.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik