Skissert løsning
Sigurd Østliens veg 17, 2830 RAUFOSS

Sentrumsnær tomt i Raufoss - Vestvendt og solrik tomt

Pris

kr 700 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    700 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Sigurd Østliens veg 17
2830 RAUFOSS

Loading map...

Beliggenhet

Tomten ligger på solsiden av Raufoss sentrum. Dette er et veletablert og rolig nabolag med stort sett villabebyggelse. Mer barnevennlig enn dette blir det ikke. Eiendommen ligger solrikt og åpent til på østsiden av Raufoss. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager, idrettsanlegg, badeland, hoppsenter og kjøpesenter med alt du måtte ønske deg av innhold. På Raufoss har du nesten uendelige turmuligheter sommer som vinter, det er godt fiske i oppover elva som renner gjennom Raufoss og det er kort vei til Toten Golf som ligger ved Sillongen noen kilometer østover. Oslo ligger et par timer sørover, Gardermoen 1,5 timer samme vei.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

etter avtale.

Forbehold

Forbehold om godkjent fradeling. Forbehold om godkjent endring av innkjørsel.

Viktig informasjon

I forhåndskonferanse med kommunen vedr. fradeling av tomten kommer det frem i referatet at kommunen ønsker at tomten bebygges med en god løsning som inneholder minimum 2 boenheter( enebolig med utleienhet er to boenheter).

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Lett skrånede terreng.

Regulering

Kommuneplanens arealdel 2012-2023

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik