Aragona, stor og moderne enebolig.
Skjelbreiavegen, 2843 EINA

Eina - Prosjektert innholdsrik og praktisk enebolig - Sol og utsikt.

Pris

kr 3 990 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    173 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
iht. avtale.
Fremdrift
iht. avtale.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Skjelbreiavegen
2843 EINA

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger på vestsiden av Einafjorden. Gode utsiktsforhold mot Einafjorden og Eina sentrum. Det er kort vei til sentrum, med alle dets fasiliteter. Barnehage og barneskole i nærheten. Fra Eina sentrum er det togforbindelse til Raufoss, Gjøvik og til Oslo. God rekreasjonsmuligheter i nærområdet.

Om boligen

Aragona er en innholdsrik bolig for skrå tomter. Huset er gavlvendt og tilgjengelig, slik at du får både soverom, stue, kjøkken, bad og bod i 1. etasjen. Totalt har denne moderne boligen to stuer, fire soverom og to bad. I 1. etasjen finner du den smarte voksenavdeling med soverom, walk-in closet samt bad. Aragona har gode og overbygde uteplasser på begge plan. Med integrert sportsbod er det totale oppbevaringsarealet ivaretatt.
Boligen er ment som et forslag for hva som kan passe inn på tomten, kjøper av tomten står fritt til å velge blant våre husmodeller.

Innhold

Sokkeletasje:
sportsbod, bad/vask, bod, kontor/gjesterom, gang, trapp/tv-stue, sov 2 og sov 3.

Hovedplan:
entre, wc, bod, sov 1 med walk-in-closet, bad, trapp, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Standard

OVERFLATER OG GULV
I oppholdsrom leveres med laminat gulv. 5 bords kostemalte panelplater på vegger og Huntonit ferdigmalte takplater . Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv . Vegger på bad leveres med fliser eller våtromsplater. Vaskerom har våtromsplater. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, laminat/parkett).

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger

Oppvarming
Elektrisk og vedovn med stålpipe.

Beliggenhet

Sentrumsnært.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Tomteprisen er inkludert i priseksemplet.

Graving, grunnmur, utvendig rørlegger, utvendig elektriker, kommunal påkoblingsavgift inngår ikke i prisen. Kontakt selger ved spørsmål.

Huset er ment som et forslag for hva som kan passe inn på tomten, kjøper av tomten står fritt til å velge blant våre husmodeller.

Hvitevarer/tilbehør

Medfølger ikke.

Oppvarming

Elektrisk og vedovn.

Overtakelse

etter avtale.

Forbehold

Forbehold om byggesøknadsgodkjennelse.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

lett skrånet terreng.

Regulering

gjeldende reguleringsplan er kommuneplanens arealdel.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik