Stue mot kjøkken - Illustrasjon
Sisselbergsvegen 5, 2843 EINA

Eina - Halvpart av tomannsbolig med alt på ett plan, 2/3 soverom og sentral beliggenhet. 1 solgt!

Pris fra

kr 2 700 000,-

 • Boligtype
  TwoFlat
 • Bruksareal (BRA)
  78 m2
 • Soverom
  3
 • Antall enheter
  2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Leilighet 1 78 m2 3 Solgt
TwoFlat
BRA 78 m2 Soverom 3 Totalpris Solgt

Beskrivelse

Tellus er en tradisjonell og fin tomannsbolig på et plan. Her får du en god og effektiv planløsning som passer for mange.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
Leilighet 2 78 m2 3 kr 2 700 000,-
TwoFlat
BRA 78 m2 Soverom 3 Totalpris kr 2 700 000,-

Beskrivelse

Tellus er en tradisjonell og fin tomannsbolig på et plan. Her får du en god og effektiv planløsning som passer for mange.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Sisselbergsvegen 5
2843 EINA

Loading map...

Om prosjektet

BoligPartner har igangsatt byggingen av en tomannsbolig med alt på ett plan i Sisselbergvegen 5 på Eina.

1 leilighet er solgt og 1 leilighet er ledig, så du har fortsatt mulighet til å sikre deg en leilighet på ett plan med sentral beliggenhet.

Tellus er en tradisjonell og fin tomannsbolig på ett plan. Her får du en god og effektiv planløsning som passer for mange.

Leilighetene på 78 kvm inneholder en åpen kjøkken- stueløsning. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og en fin kontakt med naturen utenfor.

Det er romslig bad og to soverom. Leilighetene har en fleksibel løsning som gjør at du kan velge om det er to eller tre soverom som passer best for deg.

Her får du også en koselig uteplass, som er noe tilbaketrukket. Det gjør at du får en lun fin uteplass, med mindre innsyn.

Innhold

Leilighetene inneholder: gang, stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til uteplass, 2 eller 3 soverom, bad med opplegg for vaskemaskin og bod.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Visjon 1" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass fra Norgesvinduet. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Tak i alle rom kles med Huntonit ferdigmalte plater, av typen Classique. Vegger i alle tørre rom leveres med kostmalt 5-bord som standard.

Gulv:
Laminat i alle tørre rom. Vitra Kinetic 20x20 Grey på bad og bod. Zeus Negro 30 x 60 gulvflis i entre.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Tilvalg:
Dette er prosjekterte boliger hvor det kan være mulig å gjøre enkelte endringer på oppgitt leveranse. Ta kontakt med boligselger for tilvalgsliste og nærmere informasjon.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning. Boligen leveres med kjøkkentypen "Bello" i hvit utførelse. Ta kontakt for nærmere informasjon om kjøkkenlevereanse

Bad:
Vegger leveres med hvite flismønstrede baderomsplater som standard. Gulv leveres med grå fliser. Badene leveres med baderomsinnredning type "Optima Venezia" i 120 cm hvit utførelse. Badet leveres med rette dusjvegger. Gustavsberg toalett.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Boligen leveres med trekkerør for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Boligen leveres med stålpipe med vedovn type Circle S med buet glass som gir flott innsyn. Leilighetene leveres med varmekabler i entre, bad og bod.

Utearealer:
Innkjøring og gårdsplass blir gruslagt. Utearealer er felles for alle beboerne. Grøntarealer leveres med isådd matjord.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik. Det presiseres at alle bilder av boligen i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Omkostninger/kjøpsbetingelser/generelle forhold

Eierforhold:
Tomten har gnr 146 og bnr 160 i Vestre Toten kommune. Eiendommen vil bli seksjonert, og vil inngå i sameiet Sisselbergvegen 5.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 6 875,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 585,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 585,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr.8 217.- pr. bolig (forutsatt tinglysing av ett pantedokument).

Garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Ved forskuddsbetaling (10% av kjøpesum) stilles garantier iht bustadoppføringslova (§47) før innbetaling fra kunde.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger.
10% av kontraktsummen innbetales ved kontraktsinngåelse/oppmelding.

Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning, oppnådd nødvendig forhåndssalg og vedtak om oppstart.

Fremdrift:
Nyprosjektert bolig. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Beliggenhet

Leilighetene får en sentral beliggenhet i etablert boligområde, med kort avstand til dagligvare, frisør, Eina stasjon med tog og bussforbindelse, Einafjorden, barnehage og skole m.m.

Adkomst

Fra Eina sentrum følg Fjordvegen, ta så inn på Parkvegen til du kommer til Sisselbergsvegen. Det vil bli skiltet med BoligPartner på tomten.

Parkering

Parkeringsforhold
Det etableres gruset parkeringsplass for hver enhet.

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser
10% av kjøpesummen betales ved kontraktsinngåelse og resterende beløp betales når boligen står ferdig og er overlevert.

Omkostninger / Tomt :
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien, samt gebyr for tinglysning av skjøte kr. 585,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 585,- og sluttattest kr. 172,-.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik