Gråhø (illustrasjon)
Fiskeløyse , 2967 LOMEN

Gråhø m/hems i Fiskeløyseområdet - Vestre Slidre - Vestfjell.

Pris

kr 3 495 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    72 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Fiskeløyse
2967 LOMEN

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Kom og opplev nærheten til fjellet og denne utsikten ! Vi har i tillegg flere tomter i område. Ta kontakt for avtale om TRYGG VISNING!

Beliggenhet

Tomten som har adresse Johmsvegen 737, 2967 Lomen, har lett adkomst ettersom den ligger inntil Johmsvegen som er åpen hele året. Det er tilgjengelig elektrisitet fra Valdres Energiverk nær tomten. Det er også mulig å kople seg til et privat vann- og avløpsanlegg etter nærmere avtale med eier av dette anlegget. Prisen som fremkommer er forklart slik: Nøkkelferdig hytte: 2.495.000,- - Tomt: 500.000,- Grunnarbeidet 450.000,-
Det går preparerte skiløyper rett forbi tomten, og du kan gå lange skiturer i et fantastisk løypenett. Tomten ligger 970 moh. og ligger i le bak Fiskeløysehøgda; og når det blåser kald nordavind i områda lenger vest (Syndin) merkes det knapt i dette hytteområdet.
Om sommeren er det en kort gåtur opp på snaufjellet hvor vannet Fiskeløyse ligger 1150 moh. Her er det en virkelig flott utsikt mot fjella i Hemsedal og Beitostølen.
Om sommeren er det spesielt fint å legge ut på sykkelturer på stølsveiene som ligger i småkupert terreng. Nordover til Syndin, eller sørover til Vaset hvor det finnes forretninger og koselige serveringssteder.
Om du ønsker en annen beliggenhet, ta kontakt for nærmere info.

Adkomst

Fiskeløyse/Vestfjell ligger omtrent midt mellom Bergen og Oslo, og ligger ikke langt unna E16 som går igjennom Valdres.
Fra Oslo kjører man E16 mot og gjennom Fagernes, og tar av i Røn. Her er det skiltet til venstre over Fosheim bru. Deretter kjører man Haugrudvegen gjennom automatbom, og tar til høyre mot Lehovd. Følg veien til du kommer til Preststølen, ta deretter til høyre og hold veien til du får BoligPartner skilt på venstre side. Da er du fremme. BoligPartner har flere tomter i dette område, så kom å se!

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik