Illustrasjon: Konsept V2. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Høyset 109, 2960 RØN

Høyset Panorama! Nytt hyttekonsept med malmfuru på kledning og tak. Tomt, grav og betong inkl.

Pris

kr 3 770 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    74 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Høyset 109
2960 RØN

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 790.000,-. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 430.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Beliggenhet

Høyset Panorama Vaset ligger i svakt hellende, åpent høyfjellsterreng med noe bjørkeskog. Tomtene er store, solrike selveiertomter som ligger vendt mot sør-vest, og de har alle slående panoramautsikt mot vestfjella og inn i Jotunheimen.
Vaset ligger i Vestre Slidre kommune i Valdres, 200 km fra Oslo.
På Vaset finner du stor, allsidig matvarebutikk, Intersport, hyggelige fjell-restauranter, høyfjellshotell, hestesenter, snowpark, leirskole med aktivitetssenter og fantastiske naturområder.
Vaset er et av de mest attraktive hytteområdene i Valdres og kan tilby ett spekter av aktiviteter både sommer og vinter. Med sin grense til Stølsvidda er Vaset ett spennende sykkel-område - lett kuperte løyper i et levende kulturlandskap med åpne støler og flott utsikt i naturskjønne omgivelser. Turmulighetene i området er mange, her kan man bestige toppturer med vidsyn over Jotunheimen eller velge enklere turer langs koselige seterveger.
Vaset er en vinterdestinasjon - 120 km med preparerte langrennsløyper er tilknyttet tomtene på Høyset Panorama. Her kan du spenne på deg skiene ved hytteveggen og gå rett ut i løypa! På Vaset er det også ett eget barnevennlig alpinanlegg, og skulle man ønske større utfordringer er toppene i området perfekte for randonee og frikjøring.
Byggetrinn 2 er byggeklart, byggetrinn 1 er utsolgt. Tomteprisene er fra kr. 790.000,- til kr. 1.700.000,- og inkluderer all infrastruktur til tomtegrensene.
Prøvebohytte
Potensielle kjøpere kan få bo i Høyset Panoramas prøvebo-hytte for en smakebit av hyttedrømmen. Sett gjerne av en helg til å vurdere tomtene og hyttområdet, prøve skiløypene på vinteren, sykkelveiene på sommeren - teste den lokale nærbutikken og hilse på nabolaget.

Adkomst

Du kjører E 16 til Fagernes, tar til venstre og kjører nordvestover rundt 10 km til Ulnes. Her tar du til venstre, kjører Panoramaveien, og følger denne til Vasetsenteret.
Ved Vasetsenteret fortsetter du mot høyre og kjører videre 5 km, der oppkjøringen til feltet starter.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik