Kvarstad Eksterior Xr 2017 Original Torvtak
Viksyndin, 2967 LOMEN

Sportshytte for hele familien med 84 m2 gulvareal med selveiertomt på vakre Viksyndin. Høstkampanje!

Pris

kr 2 955 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    65 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Viksyndin
2967 LOMEN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Signer kontrakt på hytte med BoligPartner innen 15. desember, og få med både Elbillader og komplett Smarthuspakke!

Om boligen

Velkommen inn i Kvarstad – en moderne hytte med gode løsninger. Hytta har et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.
Hytta Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, enten man trenger en TV-krok eller ekstra sengeplasser. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad.
Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor.
Prisen er inkludert tomt verdi 680.000,- Opparbeidelse av tomt kommer i tillegg. Ta kontakt for pris.

Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 64,9
Gulvareal hems: 18,9
Totalt bruksareal: 64,9
Bebygd areal (BYA): 76,0

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Beliggenhet

Viksyndin ligger i idylliske omgivelser i sørenden av Sørre Syndin. Tomtene er plassert solvent med solgang hele dagen, og med vakker utsikt utover langstrakte myrer og mot steile fjell som Grønsennknippa og Gilafjellet for å nevne noen. Omgivelsene er rolige med vakker uberørt natur. Hyttefeltet tilhører Frigstad Hyttegrend, som er et gammelt felt hvor det har vært fradelt tomter helt tilbake til 1970-tallet. Derfor er tomtene store og med god luft mellom hverandre.
Frigstad hyttegrend er det eneste godkjente hyttefeltet i dette området, og sikrer rolige omgivelser uten "tettbygd" følelse.
Stedet ligger kun 15 minutters biltur fra Vaset. Her er det stor dagligvare, pub, alpinbakke, Intersport, skistadion med snø garanti fra November måned. Om alpinbakken i Hemsedal frister er dette en snau time unna.
Det er helårsvei inn til hyttefeltet.
Strøm er innlagt til tomtgrensene, vann og avløp lages etter reguleringsbestemmelsene.
Frigstad Hyttegrend- Selve Smørøyet for de aktive og naturglade. Fiskemulighetene er spesielt gode i dette område. Ta kontakt så får du vite hvor storørreten står!
Frigstad Hyttegrend er et utmerket utgangspunkt for de aktive. Her er det utallige fjellturer og fotturer rett utenfor døra! Skiløype ligger bare 50m unna, med løypenett til en rekke perler som; Spektakulære Fiskeløyse, Vaset og Gomobu. Ellers er lunsj på Syndinstøga alltid en god opplevelse. Det er også verdt å merke seg at hyttefeltet er en del av traseen til Valdresrittet, og byr på sjeldent gode muligheter for sykling. Enten du liker å kjøre på landeveien, grusveier, kjerreveier eller stisykling har Vestre-Slidre kommune vanvittig mye å by på.
Dette er en utrolig god mulighet til å skaffe seg drømmetomten til en fornuftig pris.

Adkomst

Viksyndin ligger omtrent midt mellom Bergen og Oslo, og ligger ikke langt unna E16 som går igjennom Valdres.
Fra Oslo kjører man E16 mot og gjennom Fagernes, og tar av i Røn. Her er det skiltet til venstre over Fosheim bru. Deretter kjører man Haugrudvegen gjennom automatbom, og tar til høyre mot Lehovd. Følg veien til du kommer til Preststølen, ta deretter til venstre og hold veien til du det står Viksyndin på et skilt i vegkanten. (Der treffer du meg)! Følg veien noen hundre meter til, da ser du skiltet Liastølvegen. Da er du fremme.
Fra Bergen kjører man mot Fagernes, men tar av ca 15km før fagernes (i røn) og følger beskrivelse ovenfor.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik