Midthø . Illustrasjonsbilde
Vaset alpinområde , 2960 RØN

Vaset ski in/out! Praktfull hytte med utsikt over Jotunheimen. Tomt og grunnarbeidet er inkl. Høstkampanje!

Pris

kr 3 960 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    91 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Vaset alpinområde
2960 RØN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

La hyttemagien starte! Signér kontrakt på hytte med BoligPartner innen 15. desember 2021, og få med både Elbillader og komplett Smarthuspakke. Modellen står også utstilt på hyttesenteret på Hellerudsletta nord for Oslo. Kom og se!

Om boligen

Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.
Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 78,4
Gulvareal hems: 10,3
Tilleggsareal utvendig: 12,3
Bruksareal bolig: 78,4
Totalt bruksareal: 90,7
Bebygd areal (BYA): 104,0

Innhold

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer festetomt (800.000,-)
Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 400.000,- . Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Beliggenhet

MIDT I FJELLEVENTYRET
Vasetområdet ligger i Vestre Slidre kommune 18 km nordvest for Fagernes, 800-1000 m.o.h. langs med Panoramavegen som går mellom Vestre Slidre og Hemsedal. Det er kort veg (9 km) til bygda og E-16, som er stamvegen mellom Oslo og Bergen.
Vasetområdet ligger i naturskjønne omgivelser ved Vasetvatnet med snøkledde fjell i Jotunheimen som bakgrunn. Vaset, som er et familievennlig, helårs turistområde, ligger ved innfallsporten til Vestre Slidre statsallmenning, der fortsatt mange av stølene er i tradisjonell drift med melkeproduksjon. I statsallmenningen er forholdene godt tilrettelagt for fiske, fotturer, sykling, skiturer og andre friluftsaktiviteter. Vaset er Vestre Slidre kommunes reiselivsmessige satsingsområde. I tillegg til om lag 1500 private hytter, har området i dag ca. 500 kommersielle gjestesenger fordelt på fjellstuer, leirskole, hyttetun og utleiehytter. I tillegg har området caravanplass, hestesenter, dagligvarebutikk, serveringssteder, alpinanlegg, over 100 km med preparerte skiløyper og et nett av merkede turstier. Alpinanlegget består av 3 skitrekk, et barnetrekk, 9 nedfarter godt utbygd skipark med big-jumps og rails.

Adkomst

Fra Fagernes kjør E16 vestover mot Ulnes. Ta av mot Vaset og Panoramavegen. Etter 10 km kommer man til Vaset. Hyttefeltet ligger opp mot alpinbakken like før bommen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik