Fasade 1
Høyset panorama, 2960 RØN

Familiens hyttedrøm inkl. tomt og grunnarbeidet. 3 sov - 6+2 sengeplasser! Høstkampanje!

Pris

kr 3 995 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    72 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Høyset panorama
2960 RØN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Signer kontrakt på hytte med BoligPartner innen 15. desember, og få med både Elbillader og komplett Smarthuspakke!

Om boligen

Gråhø med hems er en hytte for den aktive familien. På sine 64 kvm har den hele tre soverom med seks sengeplasser som standard, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg innholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø passer like godt på fjellet som ved sjøen og er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.

Hytten kan enkelt huse 10 overnattingsgjester, og hemsstua blir raskt barnas favorittsted i hytta. Med hemsen får du i tillegg både hemsstue og et ekstra soverom med god plass til to senger. Arealet i hytta utnyttes dermed maksimalt, og gir deg den ekstra plassen som trengs for å kunne invitere venner og familie på tur. Og hvem vet vel hva som skjer om noen år? Kanskje er det enda flere barn eller barnebarn som trenger et sted å sove?

Med stue på hemsen får man plutselig to sosiale soner, og vi tør nesten garantere at barna raskt finner sitt favorittsted her oppe i høyden. Tenk å få sitt eget fristed der de kan se film, spille spill og leke uten at de voksne forstyrrer leken – og uten at barna forstyrrer de voksne. Det må vel kalles vinn-vinn for begge parter?

Større plass og flere sengeplasser øker også verdien på hytta om den en gang skal selges.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 64,2
Gulvareal hems: 23,8
Tilleggsareal utvendig: 8,1
Bruksareal bolig: 64,2
Totalt bruksareal: 72,3
Bebygd areal (BYA): 83,0

Innhold

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer tomt (1.180.000,-) i tillegg til grunnarbeidet som er estimert til en kostnad av 420.000,-
Tomt FRA kr: 1.180.000, - 1.620.000,- Tomt selges av Tomteselskapet Høyset Panorama Vaset as.

Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 450.000,- og kommer i tillegg. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Overflater
Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Himling faspanel 14x120, 14x145 på vegger. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang, bad/vask og wc. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.


Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller betongtakstein kan leveres som tilvalg. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Sigdal på 60.000 kr. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 30 x 30 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Circle S med glass i front. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Beliggenhet

Høyset Panorama Vaset ligger i svakt hellende, åpent høyfjellsterreng med noe bjørkeskog. Tomtene er store, solrike selveiertomter som ligger vendt mot sør-vest, og de har alle slående panoramautsikt mot vestfjella og inn i Jotunheimen.
Vaset ligger i Vestre Slidre kommune i Valdres, 200 km fra Oslo.
På Vaset finner du stor, allsidig matvarebutikk, Intersport, hyggelige fjell-restauranter, høyfjellshotell, hestesenter, snowpark, leirskole med aktivitetssenter og fantastiske naturområder.
Vaset er et av de mest attraktive hytteområdene i Valdres og kan tilby ett spekter av aktiviteter både sommer og vinter. Med sin grense til Stølsvidda er Vaset ett spennende sykkel-område - lett kuperte løyper i et levende kulturlandskap med åpne støler og flott utsikt i naturskjønne omgivelser. Turmulighetene i området er mange, her kan man bestige toppturer med vidsyn over Jotunheimen eller velge enklere turer langs koselige seterveger.
Vaset er en vinterdestinasjon - 120 km med preparerte langrennsløyper er tilknyttet tomtene på Høyset Panorama. Her kan du spenne på deg skiene ved hytteveggen og gå rett ut i løypa! På Vaset er det også ett eget barnevennlig alpinanlegg, og skulle man ønske større utfordringer er toppene i området perfekte for randonee og frikjøring.
Byggetrinn 2 er byggeklart, byggetrinn 1 er utsolgt. Tomtepriser fra kr. 1.180.000,- og inkluderer all infrastruktur til tomtegrensene.
Prøvebohytte
Potensielle kjøpere kan få bo i Høyset Panoramas prøvebo-hytte for en smakebit av hyttedrømmen. Sett gjerne av en helg til å vurdere tomtene og hytteområdet, prøve skiløypene på vinteren, sykkelveiene på sommeren - teste den lokale nærbutikken og hilse på nabolaget.

Ta kontakt for en hyggelig prat og visning

Adkomst

Du kjører E 16 til Fagernes, tar til venstre og kjører nordvestover rundt 10 km til Ulnes. Her tar du til venstre, kjører Panoramaveien, og følger denne til Vasetsenteret.
Ved Vasetsenteret fortsetter du mot høyre og kjører videre 5 km, der oppkjøringen til feltet starter.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik