133 1378614294
solsteinlie 16, 2975 VANG I VALDRES

Midt mellom Oslo og Bergen i vakre Vang, 900 moh. Tomt og grunnarbeidet er inkludert.

Pris

kr 3 985 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    91 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

solsteinlie 16
2975 VANG I VALDRES

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Tomtene ligger høyt og fritt med et svært vidt og variert utsyn. Det markerte Grindafjellet ligger midt i utsynet. Fjellet ligger som en grind mellom østlandsnaturen og fjellandet innover mot Jotunheimen.

Lett tilgang til gode turområder sommer som vinter. Nærhet til høyfjell, høyfjellslandskap, skogslier og stølsdaler med rikt kulturlandskap og fjellvann med godt fiske.

Prisen i annonsen inkluderer:
- Nøkkelferdig Bukkespranget verdi 2.710.000,-
- Tomtekostnad på kr 825.000,-
- Estimert grunnarbeidet til 450.000,-

Ta kontakt med for ytterligere informasjon om tilvalgs muligheter, komplett økonomisk plan eller info om andre modeller fra BoligPartner.

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Standard

Bukkespranget er en romslig familiehytte, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hytta rommer entre´ med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Hytta har ogsa hems - et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små. Hvis dere ønsker å endre noe på hyttas planløsning eller størrelses, så er vi veldig fleksible og tar gjerne en nærmere prat om det. Det viktigste for oss er at du skal få bygge hytta slik at den blir perfekt for deg.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 85,1
Gulvareal hems: 22,8
Tilleggsareal utvendig: 5,8
Bruksareal hytte: 85,1
Totalt bruksareal: 90,9
Bebygd areal (BYA): 104,0
Vi kan bygge din hyttedrøm!

Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives.
Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design, flotte hyttemodeller - nå, og i fremtiden.
Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.
Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Beliggenhet

Les mer om området her:

www.grindafjell.no.

https://www.youtube.com/watch?v=3snTHnVOUpohttp://www.youtube.com/watch?v=gfaZc2HHuSw
https://www.youtube.com/watch?v=inRvaa_NlKst=51s (vinter 2018)

Første byggetrinn i Haugastølen er nesten utsolgt. Infrastruktur til tomter i Solsteinslie og tomt 1-11 i trinn II i Haugastølen er på plass. Av de 16 nye tomtene i reguleringsplan Solsteinlie er 4 solgt. Kom og se disse fantastisk flotte tomtene!

Adkomst

Fra Bergen, følg E-16 via Filefjell til bygdesenteret Vang. Ca. 270 km fra Bergen. Fra Oslo, E-16 til Fagernes og videre til Vang. Fra Oslo er det ca 230 km., ca. tre timer fra Sandvika. Det er skiltet fra E-16 i Vang til "Grindafjell Hytteområde", og følg skiltene merket Grindafjell Hytteområde via Helevegen. Feltene med nye tomter er merket med skilt ved avkjørsel.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik