Illustrasjon: Konsept V2. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
solsteinlie 16, 2975 VANG I VALDRES

Vakre Vang! 900 moh. Nytt konsept med malmfuru. Tomt inkludert. Høstkampanje!

Pris

kr 3 360 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    74 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

solsteinlie 16
2975 VANG I VALDRES

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

La hyttemagien starte! Signér kontrakt på hytte med BoligPartner innen 15. desember 2021, og få med både Elbillader og komplett Smarthuspakke.
V2 er en utvidet modell sammenliknet med V1. Det gir et større areal og flere rom som åpner for mange spennende muligheter. Hvordan de skal tas i bruk, er helt opp til deg.
Inngangspartiet til V2 har en romslig garderobe og herfra ledes du inn til rom som både kan bli din sosiale sone og/eller soverom/bod/ TV-stue. Vi har kalt det et flerbruksrom - fordi du tar dette rommet i bruk slik du ønsker det. Det er også arealer til et baderom.
Via trapp kommer du opp til hyttas hems med et areal på 40 kvadratmeter som gir deg en ekstra fleksibilitet i forhold til bruk som oppholdsrom eller kanskje soveplasser til hyttegjester.

Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 74
Tilleggsareal utvendig: 12,1
Totalt bruksareal: 86,1
Bebygd areal (BYA): 87

Hytta leveres innflytningsklar, nøkkelferdig og prisen inkluderer selveiertomt. Grunnarbeid, kommer i tillegg. Ta kontakt for pris. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 690.000,-. Andre modeller fra BoligPartners rike hyttekatalog kan leveres om ønskelig. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Beliggenhet

Tomtene ligger høyt og fritt med et svært vidt og variert utsyn. Det markerte Grindafjellet ligger midt i utsynet. Fjellet ligger som en grind mellom østlandsnaturen og fjellandet innover mot Jotunheimen. Lett tilgang til gode turområder sommer som vinter. Nærhet til høyfjell, høyfjellslandskap, skogslier og stølsdaler med rikt kulturlandskap og fjellvann med godt fiske.
www.grindafjell.no.
https://www.youtube.com/watch?v=3snTHnVOUpohttp://www.youtube.com/watch?v=gfaZc2HHuSw
https://www.youtube.com/watch?v=inRvaa_NlKs&t=51s (vinter 2018)

Første byggetrinn i Haugastølen er nesten utsolgt. Infrastruktur til tomter i Solsteinslie og tomt 1-11 i trinn II i Haugastølen er på plass. Av de 16 nye tomtene i reguleringsplan Solsteinlie er 4 solgt. Kom og se disse fantastisk flotte tomtene!

Adkomst

Fra Bergen, følg E-16 via Filefjell til bygdesenteret Vang. Ca. 270 km fra Bergen. Fra Oslo, E-16 til Fagernes og videre til Vang. Fra Oslo er det ca 230 km., ca. tre timer fra Sandvika. Det er skiltet fra E-16 i Vang til "Grindafjell Hytteområde", og følg skiltene merket Grindafjell Hytteområde via Helevegen. Feltene med nye tomter er merket med skilt ved avkjørsel.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik