Asti er et moderne vinkelhus hvor alle rom er samlet på ett plan (illustrasjon).
Kvarbergåsen , 2680 VÅGÅ

Enebolig på fantastiske Kvarbergåsen! Nydelig utsikt med svært god solgang.

Pris

kr 3 695 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    113 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Kvarbergåsen
2680 VÅGÅ

Loading map...

Kort om eiendommen

I samarbeid med grunneier legger vi ut denne eneboligen som et forslag til boligen på tomt 4. Se også være andre boliger på www.boligpartner.no

Prisen inkluderer ferdig bolig, grunn -og betongarbeider og tomt.

For mer informasjon om området/feltet: www.kvarberg.no

Innhold

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. Type dør Visjon 1.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Huntonit kostmalte panelbord.

Gulv:
Laminat type Haro Contura steingrå alle tørre rom utenom entre. Entre leveres med flis 30x60. Gulv på bad leveres med flis 20x20.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen15 x 58 glatte. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Verdikort pålydende 85.000,-. Våre samarbeidspartnere på kjøkken er Norema og Sigdal.

Bad:
På bad leveres baderomsplater type fortissimo Milano Antrasite F23. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel baderomsinnredning, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Bad og entre leveres med varmekabler. Uvendig belysning inngangsparti og ved utgang til platting. Inntakskabel til boligen er også inkludert i leveransen. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Stålpipe med peisovn type Circle S.

Kostnader:
Følgende kostnader er ikke inkludert i prisen: Avgifter i forbindelse med påkobling av vann/kloakk, uavhengig kontroll og dokumentavgift på tomt.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Grunnarbeidende inkluderer:
- Fjerning av vegetasjonsdekke
- Opparbeidelse av innkjøring og biloppstillingsplass påført bærelag
- Graving/ fylling grøft for vann/avløp til innenfor ringmur.
- Graving/fylling for strøm frem til ringmur
- Maskinplanering med stedlige masser på berørte områder av tomt
- Utgraving byggegrube

*eventuell tilsåing/ferdigplen og nødvendige støttemurer er ikke inkludert. Forbehold om gravbare masser og fjell.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer