Lugo (illustrasjon)
Røesgrenda, 2510 TYLLDALEN

Lugo - smart og romslig bolig på ett plan i Røesgrenda

Pris

kr 2 600 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    93 m2
  • Soverom
    2
Fremdrift
Tomten ligger i lett skrånende terreng med meget gode solforhold. Sør-Vest vendt.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Røesgrenda
2510 TYLLDALEN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Lettstelt og tilgjengelig med mulighet for hagen like utenfor. Lugo er et smart vinkelhus på ett plan, tilpasset alle livets faser. Her er det moderne, lyst og luftig. De store vinduer slipper inn mye dagslys og og gjør stuen og kjøkkenet til gode oppholdsrom. Huset har alle nødvendige rom på et plan og har dermed livsløpsstandard.

Lugo er en av våre flotte husnyheter. Her får du alt du trenger på en flate. Husets hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet på over 30 kvadratmeter. Her er det plass nok til å samle venner rundt middagsbordet mens flammene fra peisovnen gir den ekstra lune stemningen.

Lugo har to soverom, bad/vaskerom og innvendig bod. Fra stue er det utgang til en overbygget uteplass. I tillegg har huset carport og sportsbod.

Standard

I prisen er det beregnet
- Tomtekostnad
- Estimert tomteopparbeidelse
- Husleveranse iht. beskrivelse

Det som vil tilkomme er
- Byggesaksgebyr, kommunale gebyrer og tilkoblingsavgifter
- Eventuelle tilvalg/oppgraderinger
- Eventuelle byggetekniske endringer


Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte kvalitetsdører av typen Visjon 1 fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Andre farger kan velges som tilvalg (4 ulike farger er kostnadsfrie).

Vegger / tak og himling
Boligen leveres med hvitmalte trefiberplater i himlinger og hvite 5- bords kostemalte panelplater på veggene i alle tørre rom. Fargevalg kan påvirkes av kjøper mot et pristillegg.

Gulv
Max Wear vinylgulv, fliser på bad, våtromsbelegg i bod/vaskerom.

Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken
Sigdal innredning i hvit glatt utførelse, laminat benkeplate. verdi 80 000,- inkl montering.

Bad
På bad leveres store fliser (30x60 cm) på vegger og gulv . Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger. Ida skuffeinnredning med speil, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr og rette dusjvegger.

Bod/Vaskerom
I denne boligen leveres vaskerom med baderomsplater. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Stipulert utstyr leveres ikke

Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Elektriske varmekabler i entre, bad, vask og stue/kjøkken. Det er inkludert lys på soverom og downlights i entre, bad og stue/kjøkken. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd
Det leveres opplegg for TV og fibertilknytning. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming
Elektriske varmekabler i alle rom eks. soverom.
Peisovn med glassdør fra Schiedel med sort stålpipe.

Isolasjon
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Tomt og opparbeidelse
Det er estimert kost for opparbeidelse av tomten som er regnet inn i totalsummen til prosjektet. Tomtekostnaden inkl kommunale gebyrer er inkludert.

Parkering

I carport og på tomten

Antall parkeringer

2

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Peisovn og varmekabler

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.