Bolig Partner Kvarstad Gausta Eksterior Cropped
Savalbete tomt 22, 2500 TYNSET

Nydelig familiehytte rett ved skiløypa på Savalen

Pris

kr 2 750 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    65 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Savalbete tomt 22
2500 TYNSET

Loading map...

Plantegninger

Standard

Velkommen inn i Kvarstad - en moderne hytte fra vår Tur-serie.

Hytta har et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.

Kvarstad har også en ekstra bonus - den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass samt et ekstra rom, noe som gir stor fleksibilitet. Med sin flotte takhøyde på ca 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad. Gulvarealet til hemsen er på18,9 kvadratmeter. Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor.

Hytta kan leveres med to alternative planløsninger. Se illustrasjoner av plantegninger.

BoligPartner leverer hytter i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at din hytte blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Kvarstad er priset med følgende leveranse:

- Tomtekostnad
- Grunnarbeid
- Betongplate (bygd opp på god tradisjonell måte)
- Hytte iht. beskrivelse nedenfor

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Tur-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i hvitmalt MDF. Versjonen med utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låsekasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låsekasse og dørvridere. Hvite dørblad med 1 speil type Kloppen Visjon 1, hvitmalt karm og utforinger i MDF.
Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argongass og varmkantspacer og espagnolettlås. Dørblad, karm og utforinger i hvitmalt MDF.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i hvitmalt MDF.

Vegger / tak:
Ubehandlet faspanel 12x120 som himlingskledning i boligrom.
Innerkledning i tørre rom; 14x145 skygge skrå, liggende ubehandlet. Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger bad.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Ønskes det farge/beis på vegger, tak og listverk så ordnes det via tilvalgsliste.

Gulv:
Tørre rom: Max Wear Raw
Gulvfliser entre, Zeus Grafito 30 x 60
Baderomsgulv, våtromsbelegg
Sportsbod leveres med støpt betongplate

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Trapp, spiler, håndrekke, vanger og trinn leveres i lakkert furu. Hvis ønskelig kan dette fås fabrikkmalt eller beiset som tilvalg. Andre treslag i trinn kan også fås som tilvalg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Ferdig montert kjøkken fra Sigdal med Electrolux hvitevarer er inkludert i leveransen.

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014

Ventilasjon:
Det leveres elektrisk baderomsvifte. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Peisovn Sciedel Sirius 1 og svartlakkert stålpipe. Gulvvarme med termostat i entre, stue/kjøkken og på bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineraull og det monteres inntrukket diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvendig:
Grunnet transparent utvendig kledning. Dobbelfalset liggende 19 x 148.
Omramming og detaljer leveres med transparent grunning.

Tilvalg/endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy etter ønsket leveranse.


Prosjektering:
* Byggesøknadstegninger
* Situasjonsplan
* Arbeidstegninger inkl fundamentplan
* Tegninger og beskrivelse av byggedetaljer
* Ansvarlig prosjekterende
* Ansvarlig søker, inkludert selve søknadsprosessen
* Koordinerer og innhenter ansvarsretter utvendig arbeider

Kontrakt og garantier:
* Kontrakt ihh til Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova
* Forsikring i byggeperioden
* Reklamasjonsrett 5 år
* Forsikring i byggeperioden og 5 års reklamasjonsrett etter overlevering

Beliggenhet

Tomten ligger i den familievennlige hyttegrenda Savalbete, sentralt plassert på Savalen, og nærmest de gode skiløypene og turstiene. Tilbudet gjelder kun på tomt 22.
Som en aktivitetsbase for familien ligger denne hytten plassert midt i smørøyet av aktiviteter. Er det langrennsski eller alpint, så er det rett ut døra og ut i 100 % snøsikre løyper. Løypenettet er av de bedre i distriktet, og her har mange gode skiløpere lagt ned mange treningstimer.

Utallige mil med lite trafikkerte og fantastiske sykkelveier er tilknyttet feltet, så her er det gode muligheter både på sommer og vinter for en aktiv familie.

Den viktigste grunnen for å velge Savalen ligger i tryggheten stedet gir deg og din familie. Rolige omgivelser, med skiløyper, barnebakker, alpinbakker, turløyper og sykkelstier som nærmeste nabo. Her kan barna leke fritt omkring med andre hyttenaboer, trygt og godt.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Det tas forbehold om godkjent byggetillatelse hos kommunen før igangsetting.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.