Marsala fra Boligpartner. Dette er en illustrasjon.
Finnlendermoen 27, 2500 TYNSET

Fleksibelt, stort og moderne familiehus. Sentralt plassert på en av Kvennstøa`s fineste tomter.

Pris

kr 4 750 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    182 m2
  • Soverom
    5
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Finnlendermoen 27
2500 TYNSET

Loading map...

Kort om eiendommen

Marsala er et fleksibelt og moderne hus
Pulttaket, terrasseløsningen, de særegne vindusflatene og integrering med det skrånende terrenget, gjør Marsala til et karakteristisk moderne hus.

Her er det rom for fire soverom, tre bad, en romslig kjøkken- og stueløsning, egen tv-stue samt overbyggde uteplasser.

Ønsker dere utleie, kan to av soverommene i underetasjen benyttes til hybler. Lettvint og enkelt. Marsala er tilpasset skrå tomt. Her kan du selv velge hovedatkomst til huset – enten fra underetasjen eller 1. etasje.

Om boligen

Her er det moderne, lyst og luftig. De store vinduer slipper inn mye dagslys og og gjør stuen og kjøkkenet til gode oppholdsrom. Huset har alle nødvendige rom på et plan og har dermed livsløpsstandard.

Tomten er sør-vestvendt i en endevei. Ligger skjermet til med fantastiske solforhold. Den er svakt hellende så det passer godt med en sokkelbolig.

Standard

Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte kvalitetsdører av typen Visjon 1 fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Andre farger kan velges som tilvalg.

Vegger / tak og himling
Boligen leveres med hvitmalte trefiberplater i himlinger og hvite 5- bords kostemalte panelplater på veggene i alle tørre rom. Fargevalg kan påvirkes av kjøper mot et pristillegg.

Gulv
Max Wear vinylgulv, fliser på bad, våtromsbelegg i bod/vaskerom.

Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken
Sigdal innredning i hvit glatt utførelse, laminat benkeplate.

Bad
På bad leveres store fliser (30x60 cm) på vegger og gulv . Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger. Ida skuffeinnredning med speil, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr og rette dusjvegger.

Vaskerom
I denne boligen leveres vaskerom med baderomsplater. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Stipulert utstyr leveres ikke

Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Elektriske varmekabler i alle rom. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd
Det leveres opplegg for TV og fibertilknytning. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming
Elektriske varmekabler i alle rom eks. soverom.
Peisovn med glassdør fra Schiedel med sort stålpipe.

Isolasjon
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Tomt og opparbeidelse
Tomt 33 og en estimert kost for opparbeidelse av tomten er regnet inn i totalsummen til prosjektet.

Generelle forhold
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Kvennstøa Boliggrend har på få år blitt et veletablert boligområde med gode solforhold og utsikt mot sør og Tronfjell. Området er opparbeidet med asfalterte adkomstveier og gatelys. Det er også en egen lekeplass og en aktiv velforening i Kvennstøa.

Det er gangavstand fra Kvennstøa til Tynset sentrum hvor du finner butikker, kommunale tjenester, skoler og barnehager. Området rundt Kvennstøa kan by på flotte områder for turer og friluftsliv både sommer og vinter.
Tynset kommune har et variert fritidstilbud innen både idrett, kultur og friluftsliv.

Tomten vil bli solgt som selveiertomt. Den enkelte kjøper vil få tinglyst skjøte og målebrev på sin eiendom. Tomtene leveres opparbeidet med vei, vann og avløp. Det er etablert lekeplass og fellesarealer innenfor boligområdet.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Elektriske varmekabler og peisovn

Overtakelse

Etter avtale med kunde

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten ligger i lett skrånende terreng med meget gode solforhold. Sør-Vest vendt.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.