Skisse
Finnlendermoen 27, 2500 TYNSET

Arkitekttegnet bolig med praktisk planløsning og moderne uttrykk med flott beliggenhet ca 2 km fra Tynset sentrum.

Pris

kr 3 650 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    114 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale med kjøper
Fremdrift
Oppstart forutsetter godkjent byggemelding hos kommunen.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Finnlendermoen 27
2500 TYNSET

Loading map...

Om boligen

Dette moderne huset har en svært arealeffektiv planløsning som kan passe for mange. Bruksarealet på 114 kvadratmeter rommer hele tre soverom. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og i stua er det en trivelig peisovn og plass for flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse med et praktisk takoverbygg. Huset har også et stort bad og et romslig vaskerom, kombinert bod.

Høy standard - Royalbehandlet utvendig kledning er inklusive.

Standard

Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra "Vision 1".

Vindu
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling
Boligen leveres med hvitmalte trefiberplater i himlinger og hvite 5- bords kostemalte panelplater på veggene i alle tørre rom. Fargevalg kan påvirkes av kjøper mot et pristillegg.

Gulv
Berry Alloc Eik Original Laminatgulv, fliser på bad, våtromsbelegg i bod/vaskerom.

Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken
Norema innredning i hvit glatt utførelse, laminat benkeplate.

Bad
På bad leveres fliser på vegger og gulv. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger. Ida skuffeinnredning med speil, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr og rette dusjvegger.

Bod / vaskerom
I denne boligen leveres bod/vaskerom med baderomsplater. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Stipulert utstyr leveres ikke

Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Elektriske varmekabler i alle rom. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd
Det leveres opplegg for TV og fibertilknytning. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming
Elektriske varmekabler i alle rom.
Peisovn fra Schiedel med stålpipe.

Isolasjon
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Ytterkledning
Royalimpregnert kledning fra Alvdal Skurlag.

Tomt og opparbeidelse
Tomt 52 og en estimert kost for opparbeidelse av tomten er regnet inn i totalsummen til prosjektet.

Generelle forhold
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Kvennstøa har på få år blitt et veletablert boligområde med gode solforhold og utsikt mot sør og Tronfjell. Området er opparbeidet med asfalterte adkomstveier og gatelys. Det er også en egen lekeplass og en aktiv velforening i Kvennstøa.

Det er gangavstand fra Kvennstøa til Tynset sentrum hvor du finner butikker, kommunale tjenester, skoler og barnehager. Området rundt Kvennstøa kan by på flotte områder for turer og friluftsliv både sommer og vinter.
Tynset kommune har et variert fritidstilbud innen både idrett, kultur og friluftsliv.

Tomten vil bli solgt som selveiertomt. Den enkelte kjøper vil få tinglyst skjøte og målebrev på sin eiendom. Tomtene leveres opparbeidet med vei, vann og avløp. Det er etablert lekeplass og fellesarealer innenfor boligområdet.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.