Ro 1 Med Hems Eksterior Vinter Xr 2020 Original
Savalbete tomt 23, 2500 TYNSET

Romslig familiehytte plassert sentralt på Savalen. Rett ved skiløypa. Ferdig hytte inkl tomt og opparbeidelse.

Pris

kr 2 199 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    69 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale med kunde
Fremdrift
Etter avtale med kunde
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Vedlegg:

Savalbete tomt 23
2500 TYNSET

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største.

Nå har BoligPartner sine arkitekter utviklet en ny modell som passer godt sammen med det gode, enkle hyttelivet. Hyttemodellen Ro er ikke så stor, men den er romslig og har plass til akkurat det du har behov for. Hytta har også en ren og enkel form. Dette er helt klart ei praktisk og fin hytte, og vår absolutt mest prisgunstige modell.

Med hytta Ro ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Hytta passer perfekt for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed.

Ro 1 med hems:

Denne varianten av hyttemodellen Ro1 leveres med hems. Hytta har et bruksareal (uten hems) på 69 kvadratmeter. Hemsen strekker seg over hele hytta og er inndelt i tre rom. Det er lav takhøyde på hemsen noe som gjør at gulvarealet her på over 42,6 kvadratmeter ikke kan medregnes i bruksarealet til hytta. I tillegg til hemsen har hytten to soverom, et bad med plass til vaskemaskin, samt en luftig og åpen kjøkken- og stueløsning på over 30 kvadratmeter. Herfra er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av sportsutstyr samt et lite kott på hemsen.


BRA: 69
BYA: 78
Gulvareal hems: 42
P-rom: 65

Standard

BoligPartner leverer hytter i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet.
Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at din hytte blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Ro 1 med hems, er priset med følgende leveranse:

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Karakter-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låsekasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låsekasse og dørvridere. Hvite dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.
Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argongass og varmkantspacer og espagnolettlås. Dørblad, karm og utforinger i MDF hvitmalt.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak:
Ubehandlet faspanel 12x120 som himlingskledning i boligrom.
Innerkledning i tørre rom; 14x145 Skygge skrå , liggende ubehandlet. Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger bad.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Gulv:
Tørre rom: Laminat (Berry Alloc Original)
Gulvfliser entre, Zeus Grafito 30 x 60.
Baderomsgulv, baderomsbelegg
Sportsbod leveres med støpt betongplate.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Trapp, spiler, håndrekke, vanger og trinn leveres i lakkert furu. Hvis ønskelig kan dette fås fabrikkmalt som tilvalg. Andre treslag i trinn kan også fås som tilvalg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Ferdig montert kjøkken fra Sigdal inkl Electrolux hvitevarer er inkludert i leveransen.

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014

Ventilasjon:
Det leveres elektrisk baderomsvifte. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Peisovn Sciedel Sirius 1 og svartlakkert stålpipe. Gulvvarme i Entre, Bad og stue/kjøkken.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineraull og det monteres inntrukket diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvendig:
Grunnet transparent utvendig kledning. Dobbelfalset liggende 19 x 148.
Omramming og detaljer leveres med grunning.

Tilvalg/endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy etter ønsket leveranse.


Prosjektering:
* Byggesøknadstegninger
* Situasjonsplan
* Arbeidstegninger inkl fundamentplan
* Tegninger og beskrivelse av byggedetaljer
* Ansvarlig prosjekterende
* Ansvarlig søker, inkludert selve søknadsprosessen
* Koordinerer og innhenter ansvarsretter utvendig arbeider

Kontrakt og garantier:
* Kontrakt ihh til Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova
* Forsikring i byggeperioden
* Reklamasjonsrett 5 år
* Forsikring i byggeperioden og 5 års reklamasjonsrett etter overlevering

Beliggenhet

Tomtene ligger i den familievennlige hyttegrenda; Savalbete, sentralt plassert på Savalen, og nærmest de gode skiløypene og turstiene. Tilbudet gjelder kun på tomt 23.
Som en aktivitetsbase for familien ligger denne hytten plassert midt i smørøyet av aktiviteter. Er det langrennsski eller alpint, så er det rett ut døra og i 100 % snøsikre løyper. Løypenettet er av de bedre i distriktet, og her har mange gode skiløpere lagt ned mange treningstimer.

Utallige mil med lite trafikkerte og fantastiske sykkelveier er tilknyttet feltet, så her er det gode muligheter både på sommer og vinter til å aktivisere famili
en.

Den viktigste grunnen for å velge Savalen ligger i tryggheten stedet gir deg og din familie. Rolige omgivelser, med skiløyper, barnebakker, alpinbakker, turløyper og sykkelstier som nærmeste nabo. Her kan barna leke fritt omkring med andre hyttenaboer, trygt og godt.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.