Illustrasjon
Savalbete Hyttegrend, 2500 TYNSET

Nydelig familiehytte på Savalbete, rett ved Savalen Fjellhotell. 50 meter ifra preparere skiløyper.

Pris

kr 2 490 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    86 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Avtales med kjøper
Fremdrift
Igangsetting ved salg og godkjent byggesøknad.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Savalbete Hyttegrend
2500 TYNSET

Loading map...

Kort om eiendommen

Ro 2 u/hems

I denne varianten av hyttemodellen Ro har arkitektene tegnet inn totalt tre soverom samt en ekstra WC /bod. Bruksarealet i hytta er på 86 kvadratmeter. Planløsningen inneholder ellers en romslig gang med god plass til garderobeskap og et moderne bad med plass til vaskemaskin. Hyttas hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet som er på over 45 kvadratmeter. Her inne er det god plass til å samle familie og venner rundt spisebordet. Fra stua er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av sportsutstyr.

BRA totalt: 86
BYA: 96
P-rom: 82

Alternativ løsning:
Det finnes varianter av den samme hytten som er med hems og variant som er noe mer kompakt, med og uten hems.

Mer info fås ved kontakt med selger.

Standard

Leveransebeskrivelse

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Ro-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvite dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.
Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argongass og varmkantspacer og espagnolettlås.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt. Det kan velges kostnadsfritt mellom fire ulike forhåndsdefinerte farger.

Vegger / tak:
Ubehandlet faspanel 12x120 som himlingskledning i boligrom.
Innvendig kles vegger med ubehandlet 14x145 Slettpanel/Skygge skrå. Flislagt bad med grå 20x20 cm fliser på gulv og matt hvite 20x30 cm fliser på vegg.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Gulv:
Max Wear i oppholdsrom og soverom.
Gulvfliser, Caleido Grigio 30x60 i entre.
Sportsbod leveres med støpt betongplate.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Kjøkkenpakke fra Sigdal til verdi 50 000,- er inkludert

Utvending / Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming / Tilvalg

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014 inkl. varmekabler i flislagte gulv, panelovn på stue/kjøkken.

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra badet. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Peisovn Schiedel Sirius 1 inkl. glassplate og svartlakkert stålpipe. Standard med varmekabler i gulv på bad og entre, panelovn på stue/kjøkken.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineraull og det monteres inntrukket diffusjonssperre.

Utvendig:
Grunnet transparent utvendig kledning. Dobbelfalset liggende 19 x 148. Omramming og detaljer leveres med grunning. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.
Taket tekkes med takstein, andre løsninger kan velges som tilvalg.

Tilvalg/endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy etter ønsket leveranse.

Tomt / Kjøpsbetingelser / Omkostninger / Generelle forhold

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomt 22 på Savalbete Hyttegrend. Tomten ligger på ca 860 moh.
Tomtene er selveiertomter. Kjøp av tomt skjer direkte med grunneier før arbeid på tomt igangsettes. Oppgjør av tomt skjer gjennom megler.
Tomtepris, grunnmur og estimert opparbeidelse av tomt er medregnet i oppgitt salgspris.
Det tas forbehold om tillegg for fjell/sprenging.

Kjøpsbetingelser:
Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra BF-Bygg Alvdal AS/ BoligPartner AS. Bestill vår hyttekatalog på http://www.boligpartner.no/hytter/

Hytta selges til etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til hytteselger.
Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon og tomtevisning.

Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytta, og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer og tilkoblingsavgifter. 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien, gebyr for tinglysning av skjøte, evt. gebyr for tinglysning av pant og sluttattest. Det tas forbehold om endringer av avgifter.
Byggestrøm, avfallshåndtering og eventuelle oppgraderinger kommer i tillegg.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hytteselger. Uteareal kan bli ferdigstilt etter overlevering av hytta. Det presiseres at alle bilder av hytta i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktiske omgivelser og leveranse.

Beliggenhet

Velkommen til Tynset kommune og Savalbete hyttegrend.

Savalen er beliggende i Hedmark fylke og er et av distriktets største rekreasjonsområder. Vi har nå gleden av å presentere flere flotte hyttetomter i en størrelse på ca. 1,5 dekar beliggende på et høydedrag i Savalbete hyttegrend med nydelig utsikt, fantastiske solforhold og en idyllisk natur så langt øyet kan se. Tomtene ligger i nordenden av Savalsjøen i en høyde på ca. 750-850 meter over havet i uberørt natur og gammelt kulturlandskap. Landskapet kan ellers by på en krystallklar luft med skog og fjell i et fantastisk fargespill. Klimaet er stabilt med mye snø om vinteren, god varme på sommerstid og lite nedbør. Klimaet kan med andre ord sies å ha typisk innlandspreg.

For mange er nok Savalen kjent for sin nå nedlagte og raske skøyteis, som huset både verdensrekorder og flere norgesrekorder i sin tid. Her kan vi nevne rekorder av blant annet Frode Rønning, Jan Egil Storholt, Rolf Falk-Larssen og Johann Olav Koss. Savalen beskrives best som en gjemt perle som absolutt bør oppleves for de som er på utkikk etter en helårs hyttedestinasjon, sommer som vinter.

På Savalen finnes aktiviteter for alle og enhver, i alle aldre. Her kan vi blant annet nevne fotturer, sykkelturer, hesteopplevelser (herunder både ridning og kanefart), fjellcruise med Saval1, båt, kano, kajakk, badestrand, Julenissens hus, motocross (ATV og snøscooter), jakt, fiske, alpint, preparerte skiløyper, fotballbane, skistadion, skøyter, hundekjøring, spa, dans og pianobar. Med andre ord er Savalen en av Midt-Norges beste helårsdestinasjoner med stabilt og godt klima og mange spennende aktiviteter og opplevelser. Savalen ligger sentralt plassert og er godt tilgjengelig fra både nord, sør, øst og vest.

Tynset sentrum når man på ca. 20 minutter i bil. Tynset kan by på en rekke fasiliteter, herunder blant annet Domus kjøpesenter med et utvalg av shoppingmuligheter og dagligvarebutikk, bensinstasjoner, byggevarehandel, restauranter, samt Tynset sykehus som er kåret til topp tre i landet på pasientundersøkelser. I tillegg finner man her Tynset stasjon som er tilknyttet Rørosbanen. Rørosbanen kjører mellom Hamar og Trondheim gjennom vakker villmark i Østerdalen og over Røros til Støren. Banen har forbindelser med Dovrebanen på Hamar og Støren, og Solørbanen på Elverum. Hele strekningen mellom Hamar og Trondheim tar 5 timer.

Om man ønsker utfarter så er det kort vei inn til Røros sentrum (ca. 1 time), hvor man kan oppleve bergstadens historie med gruvedrift, Rørosmartnan og ulike arrangementer ("Elden" og Femundløpet). Bergstaden er på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv (List of World Heritage). I tillegg er det også kort vei til både Dovrefjell og Rondane.

Mer info om tomten kan leses her: https://boligpartner.no/hyttefelt/savalbete-hyttegrend

Parkering

Det legges tilrette for parkering på egen tomt.

Adkomst

Fra Trondheim når man Savalen på ca. 2 timer og 30 minutter med bil, og tilbakelegger ca. 185 kilometer på turen. Kommer du fra Oslo tar turen ca. 4 timer og 30 minutter. Man kan også nå Savalen med buss, tog og fly.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale med kunde

Forbehold

Forbehold om godkjent byggetillatelse fra kommunen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.