Illustrasjon av bolig som kan passe inn på tomta. Ta kontakt for andre eksempler.
Thomasrønningen, 2540 TOLGA

Sentralt beliggende bolig på Tolga. Populære Aksheim, tre soverom, bad, vaskerom og en romslig kjøkken- og stueløsning.

Pris

kr 3 350 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    118 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Thomasrønningen
2540 TOLGA

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Populære Aksheim har alt på én flate og forener et klassisk ytre med en arealeffektiv planløsning. Et perfekt valg for deg som vil ha et hus uten trapper, som det er godt å bli gammel i.

Aksheim rommer vindfang med garderobeløsning, en gang som leder inn til bad/vaskerom og bod, tre romslige soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning.

Kjøkkenet er praktisk og har god plass til både spisebord og kjøkkenøy. I stuedelen kan du nyte peiskosen eller slå terrassedøren opp og åpne opp mellom ute og inne. Den delvis overbygde terrassen ligger skjermet til i husets vinkel, så her ligger alt til rette for å få maksimalt ut av sommerdagene.

I tilknytning til inngangspartiet har Aksheim også en smart sportsbod for lagring av husstandens sports- og fritidsutstyr.

Innhold

Standard
Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Boligen leveres med 5 bords kostmalte panelplater.

Gulv:
Boligen leveres med Laminatgulv av Berry Alloc Original i alle tørre rom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Du står fritt til å velge Norema eller Sigdal. Det er verdikort på kjøkken av verdi 80 000,- inkludert i leveransen.

Bad:
På bad leveres badersomsplater og vinylgulv. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig.

Vaskerom:
Bod/vaskerom leveres med hvit, slett baderomspanel. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Boligen leveres med peisovn, type Schiedel Sirius 1. I tillegg elektrisk varme i gulv (bad, entre og stue/kjøkken).

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Beliggenhet

Tomten ligger i et kommunalt boligfelt, Tolgensli, som er delvis bebygd. Det er en svært romslig tomt og byggegrunnen består for det meste av stein og grus. Området har en flott beliggenhet med fantastisk utsikt utover Tolga. Her ser du både Hamran hoppanlegg og kirka. I tillegg til å ha en solrik beliggenhet vil de som bosetter seg her få kort avstand til butikk, kafe, skoler, barnehager og andre offentlige tjenester. Tolga kommune har god barnehagedekning.

Fra Tolga er det ca. 18 min. med bil til Tynset sentrum og 33 minutter til Røros hvor det blant annet er flyplass med daglige avganger. Fra Tolga er det gode buss- og tog forbindelser til både Røros og Tynset.

Det er et variert aktivitets- og fritidstilbud for både store og små i Tolga. Det er idrettslag som kan tilbyr blant annet fotball, en meget aktiv skigruppe, jeger- og fiskeforening og skytterlag. Det er også et treningssenter - Mjølkesyra. På Tolga er det flott turterreng rett utenfor stuedøra sommer som vinter.

Antall parkeringer

2

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

BF Bygg Alvdal er distriktets lokale Boligpartner - forhandler. Vi er en totalentreprenør som følger deg fra ide til nøkkelferdig hus.
Drømmer du om å bygge hus eller har du en tomt du vil få hjelp med, så kan vi bidra med hjelp og faglig kompetanse hele veien.
Alle hus og prosjekter bygges av våre lokale tømrere.

Med en stor aktør som Boligpartner i ryggen kan vi spesialtilpasse tomter og hus akkurat slik du ønsker! BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har 25 års fartstid som norsk boligbygger.
Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder.

Oppvarming

Elektriske varmekabler og peisovn

Overtakelse

Etter avtale med kunde

Forbehold

Det tas forbehold om tomteprisen da dette er direkte fra Tolga Kommune.
Det tas forbehold om kostande for opparbeiding av tomten da den er kun estimert.
Det tas forbehold om skrivefeil i annonsen.

Viktig informasjon

Tomt: (BF41): 1 984². Oppgjør for tomt kr 50.000,- (inkludert i kjøpesum for bolig) skal skje ved kontraktsinngåelse.
Byggesaksgebyr samt tilkoblingsavgift for vann og kloakk, elektrisitet, dokumentavgift, tinglysingsgebyr vedrørende skjøte og pantobligasjoner vil komme i tillegg og må betales av kjøper.

Dette er et forslag med priseksempel på bolig, og ment som en ide. Boligen kan tilpasses, eller kjøper kan velge å bebygge tomten med andre boliger i vår huskatalog.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Skrånende mot vest, sør vest.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.