Sletthø (illustrasjon)
Blåfjellia, Rondane, 2477 SOLLIA

Blåfjellia ved Rondane - Prosjektert stor hytte med 4 soverom - Rondane rett utenfor døra. Sjelden sjanse!

Pris

kr 4 600 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    140 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale med kunde
Fremdrift
Etter avtale med kunde
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Blåfjellia, Rondane
2477 SOLLIA

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Med fire soverom, to stuer og meget romslig stue/kjøkken løsning er Sletthø den majestetiske fjellhytta som familien ønsker å tilbringe tid på. Tenk deg følelsen av å sitte i den lune stua mens du lar øynene hvile på snødekte fjelltopper i horisonten og barna kan kose seg på stua over.

De store vinduene, som strekker seg fra gulv til tak, tar naturen rett inn i hytta.
Med et bruksareal på 126 kvadratmeter er familien sikret stor fleksibilitet og rom til å virkelig nyte herlige fridager på hytta.
Det åpne kjøkken- og stueområdet er på hele 45 kvadratmeter. Langbordet blir et naturlig sted å samle familie og venner mens et varmt lys sprer seg mykt inn i rommet fra den stemningsfulle peisovnen sentralt plassert.

Standard

Leveransebeskrivelse

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Karakter-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låsekasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låsekasse og dørvridere. Hvite dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.
Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argongass og varmkantspacer og espagnolettlås. Dørblad, karm og utforinger i MDF hvitmalt.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak:
Ubehandlet faspanel 12x120 som himlingskledning i boligrom.
Innvendig kles vegger med ubehandlet slettpanel. Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger bad.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Gulv:
3 stavs eikeparkett, Tarkett Access Eik Robust
Gulvfliser entre, Zeus Grafito 30 x 60.
Baderomsgulv, baderomsbelegg
Sportsbod leveres med støpt betongplate.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Trapp, spiler, håndrekke, vanger og trinn leveres i lakkert furu. Hvis ønskelig kan dette fås fabrikkmalt som tilvalg. Andre treslag i trinn kan også fås som tilvalg. Hemsstige leveres også i lakkert furu, men kan også fås fabrikkmalt som tilvalg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Innredningspakke på 60 000,- fra Norema eller Sigdal er inkludert i leveransen, dette er en pakke du står fritt til å trekke ut. Norema og Sigdal er våre standardleverandører av kjøkkeninnredning, men du står fritt til å velge kjøkkenleverandør. Montering kommer i tillegg.

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra badet. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Peisovn Sciedel Sirius 1 og svartlakkert stålpipe. Standard med panelovner, kan oppgraderes til varmekabler i gulv.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineraull og det monteres inntrukket diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvendig:
Grunnet transparent utvendig kledning. Dobbelfalset liggende 19 x 148.
Omramming og detaljer leveres med grunning.
Taket tekkes med tre i malmfuru fra Alvdal Skurlag.
Sletthø leveres med 14 kvm platting, av impregnert materialer.

Tilvalg/endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy etter ønsket leveranse.

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomt 41 i Blåfjellia hyttegrend. Tomten er på over 3,5 mål og ligger 870 moh.
Tomtene er selveiertomter. Kjøp av tomt skjer direkte med grunneier før arbeid på tomt igangsettes. Oppgjør av tomt skjer gjennom advokat.
Tomtepris, opparbeidelse av tomt og grunnmur er medregnet i oppgitt salgspris.
Det tas forbehold om tillegg for sprenging.

Kjøpsbetingelser:
Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra BF-Bygg Alvdal og BoligPartner AS. Bestill vår hyttekatalog på http://www.boligpartner.no/hytter/

Hytta selges til etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til hytteselger.
Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon og avtale om tomtevisning.

Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytta, og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien, gebyr for tinglysning av skjøte, evt. gebyr for tinglysning av pant og sluttattest. Det tas forbehold om endringer av avgifter.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hytteselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av hytta. Det presiseres at alle bilder av hytta i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Beliggenhet

Tomt 41 ligger i fantastiske Blåfjellia, sentralt plassert i feltet med uhindret utsyn mot Rondane. Som en aktivitetsbase ligger denne hytten plassert midt i smørøyet i forhold til langrennsski, randonee, jakt, fiske eller fjellturer - mulighetene er rett utenfor døra.

Den viktigste grunnen for å velge Blåfjellia er stillheten og de trygge omgivelsene som feltet gir deg. Dette sammen med at hytta ligger kun få meter fra flere nasjonalskatter. Er du ute etter det unike så er dette plassen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.