Bilde av utsikt fra tomten. Fotograf står oppå støttemur i bakkant på tomta.
Nordahlvegen 56 A, 2312 OTTESTAD

Eneboligtomt i Ottestad selges! Byggeklar!

Pris

kr 1 990 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    422 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Nordahlvegen 56 A
2312 OTTESTAD

Loading map...

Om tomta

Sjelden mulighet! Nylig fradelt eiendom på populært boligfelt i Nordahlvegen, Ottestad.

Byggetillatelse er gitt på en variant av husmodellen Taranto, så her er vi klare til å starte opp snarlig. Ta kontakt for mer informasjon om denne spesifikke husmodellen.

Beliggenhet

Beliggenheten er perfekt, med alle fasiliteter innen kort avstand og fin utsikt/utsyn mot Mjøsa.

Boligene vil ligge et steinkast unna både barne- og ungdomsskole, Ottestadhallen og Ottestadstien.

Ottestadstiene kan by på kilometervis av opparbeidede stier både langs Mjøsa og i skogene. Her har man også mulighet til en pustepause med grilling i flere av gapahukene som ligger langs stiene.

I tillegg er det gåavstand til både butikk og restaurant. En svipptur unna, har man også mulighet til en dukkert i Mjøsa på en av flere fine badestrender. Om man liker golf, kan Atlungstad by på en av Norges fineste golfbaner, og Hamar sentrum med alle fasiliteter ligger kun en kort kjøretur unna.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De tre siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Parkering

På egen gårdsplass eller i garasje/carport som kjøper besørger selv.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar